2777
2789
عنوان

دیگه حسی به نامزدم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 66 پست
دیگه حتی وابسته هم نیستم چون رابطه. داشتم باهاش موندم

یکم جسور باش .بعدا به خودت افتخار میکنی .

زندگی یکی دو روز نیس ک بگی تحمل میکنم .سختی شو ب جون بخر و جدا شو .الان فک میکنی رابطه نداشتی بقیه در مورد فک میکردن رابطه نداشتی ؟اسم یکی رو دختر بیفته دیگ اون ذهنیتی ک میخوان داشته باشن رو دارن ...

الان خیلی راحت میتونی بهم بزنی بی دردسر .ولی بعد ازدواج دیگ خیلی بدتره.چرا هدر میدی عمرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش مصنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑

https://murl.com/6XLQO

سایتش خارجی بی نهایت شلوغه واردشین از همه دنیا ریختن توش 😐😐VISITE SITE (دیدن از سایت)رو بزنین

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

نه

پس بره گمشه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

رابطه داشتی.‌ همونه که دریده شده ... اخه دختر خوب چرا قبل از ایجاد تعهد همچین کاری می کنی... حالا کاری هست که شده .. به نظرم با پدر و مادرت مشورت کن .. و در جریان بزار..‌‌یه عمر خودت رو نمی تونی درگیر همچین ادمی کنی... 

خیلی فکر کن.... زندگی با آدمی که تورو پایین میکشونه ته جهنمه

قله سابقم 🌹امضام واسه شماست...بله شما☺...هروقت مشکلی پیش میاد که کاری از دستم برنمیاد به این فکر میکنم که ما مدت زیادی زنده نیستیم چرا باید انقدر فکر کنیم و غصه بخوریم ؟اینم مثل مشکلات دیگه میگذره چه خوب چه بد ....ببین چه زود بزرگ شدی ...همینقدرم زود دنیا رو ترک میکنی ...اگه الان تو زندگیت مشکلی هست که تو راهی واسش نداری بسپار به خدا ...بلندشو یه دمنوش یا هرچی که حالت خوب میکنه بخور راستی کنارشم حتما یه شکلات 🍫 بخور  مزه شکلات میبررررررتتت به دنیای کودکی ...غصه نخور اینم میگذره خداهست هوامون داره ....به خودم قول دادم که اصلا زندگیرو سخت نگیرم .....توام نگیر ....خدا خودش میدونه چجوری حلش کنه ...فقط تو بخواه باقیش باخدا،😍🤲...حالا که حالت خوبه واسه منم دعا کن ...دوستت دارم ..❤️راستی میدونی من نه کودکی کردم نه نوجوانی دیدم نه جوانی... اینارو گفتم فکر نکنی صدام از جای گرم بلند میشه.... دلتو از کینه پاک کن اونجا جای خداست لطفا نزار آلوده شه... تو خودت تو خونه آلوده زندگی میکنی؟ راستی یه روزی انتخاب کنین که تو اون روز فقط خودتون باشین و تنها... به خودتون فکر کنین تو تنهاییه که آدم میتونه استعدادشو.... ضعفاشو و... پیدا کنه و درستش کنه.... هرکسی از زندگیت رفت بزار بره کائنات  بهترشو واست میفرسته باور کن... انقدری قوی باش که رفتن کسی نابودت نکنه.... منم مثل تو موی سفید تو سن کم زیاد دارم ولی قشنگه چون اینا تجربه های من از زندگیه.. خجالت نکش لازم نیست همیشه رنگشون کنی... راستی میدونستی خیلی زیبایی 🥰🌹نوبت ماهم میشه که آرزومون لمس کنیم و از خوشحالی جیغ بکشیم و بگیم خداییییییا شکرت... همین الان خودتو تو اون لحظه تصور کن و بگو خدایا شکرت...با هر بهم ریختگی بهم نریز.. این بهم ریختگیا داره تورو واسه خواستت آماده میکنه 🌹من ناامید نیستم نوبت من و توام میرسه بهت گول میدم ✨به خودکشی فکر نکن زندگی زمینی نزار سوخت بشه تو اومدی به خدا ثابت کنی که میتونی ادامه بدی 🌹ادامه بده یه روزی قرار اینارو واسه همه تعریف کنی 🌹

رسمی نامزدی یا ن؟؟

اگه رسمی و رابطه داشتی ک هیچ

رفتارش باید جلوش وایستی

اما ن از جایگاه ملتمسانه قاطع بی دعوا رک راست بگی حق نداری اینطور رفتار کنی مشکلی داری اعلام کن ب خانواده ها و تمامش کن

نزار فکر کنه چون رابطه داشتی نقطه ضعف شماست ک بیچاره شدی

وقتی ببینه با این اوصاع و احوال عین خیالت نیست از قدرتت می‌ترسه 

بدترین کار ما زن ها زمانی ک ضعف نشون میدیم و محبت بیخود میکنیم

نامزدی دوره شناخته یا دوره رابطه؟؟؟!!!

چرا نمیتونین خودتونو کنترل کنید؟

چرا به این زودی وا میدین یه عمر خودتونو بدبخت میکنین؟

اصلا گیریم که نامزدی تون به ازدواج ختم بشه.. 

فکر نمیکنین تصور شوهرتون ازتون این باشه که یه آدم شل هستین که هیییچ چارچوب اخلاقی نداره!!

بهتون بدبین نمیشه؟

حیییییف 🙂

چرا جواب هیچکس رو نمیدی فقط میگی نامزدم و فلان، خب الان تصمیمت چیه با این رفتارهای زشتش چون رابطه داشتی میخوای بمونی که هارتر بشه؟؟ که ذلیلترت بکنه؟ این جور مردا زن رو خار میکنن زندگیتو تباه نکن چون یه عمر سخته خیلی سخت

سلام دوستم 

نظر دوستان درسته !  بهتر بود رابطه نمی داشتی ! ولی خوب دیگه شده 

ببین اگه حدود یکماه یا بیشتر از رابطه تون گذشته به یه ماما یا دکتر زنان مراجعه کن و اگه امکانش هست برای ترمیم اقدام کن . 

ولی بعضا دیده شده که بعد از مدت طولانی که از رابطه بگذره دوباره سفت و بسته میشه .درضمن در دختران باکره هم  بعضیا که موقع اولین رابطه با ملاحظه ارتباط برقرار میکنند اصلن خونریزی بوجود نمیاد .

🟠🟠بهرحال اگه بخاطر نگرانی از این موضوع تا آخر عمرت مجرد بمونی بهتر از  ادامه ی این رابطه ی سمی و مهلک هست.

عاشق تبادل تجارب هستم ☺☺☺