2777
2789
من هفته 30 هستم و الان استراحت مطلق دارم.چون طول دهانه رحمم از هفته 27 به 26 میلیمتر رسیده دکترم گفته به احتمال زیاد زایمان زودرس داری. این بارداری دوممه و مثلاً تحت نظر یک دکتر بسیار معروف هستم. خیلی بد ویار بودم بعد هم درد شدیدکمر و لگن و.. این همه رعایت کردم. اما حالا هر لحظه ممکنه نی نی بیاد. خودم به دکترم گفتم احساس می کنم دارم زایمان می کنم و پیشنهاد بررسی بیشتر و سونوی داخلی دادم... دعا کنید که لااقل تا 36 هفته بمونه. خیلی استرس دارم. دست خودم نیست. اگه کسی این مشکل رو داشته یا داره بگه لطفاً....
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
عزیزم من این مشکل رو نداشتم فقط می ئونی که استرس باعث انقبا ض عضلات مخصوصا عضلات رحم می شه و به زایمان زودرس کمک می کنه پس اگر می خواای براینی نی ات کاری بکنی بهتره سرخودت رو با یک کتاب مورد علاقه یا فیلم خنده دار یا سریال جالب گرم کنی و از فکر زایمان زودرس بیای بیرون.خدا بزرگه انشالله که نی نبه سلامتی بدنیا می اد
Lilypie Maternity tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مامی تربچه و مامان آرتین. من 6 تا بتامتازون زدم و الان هم بهم قرص هیوسین و ایزوکسوپرین داده... اما اگر سرکلاژ شده بودم این مشکلات پیش نمی اومد من زایمان اولم زودرس یعنی 36 هفته بود و پارسال هم یک سقط داشتم. باید سرکلاژ می شدم.... اما
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
مرسی روبی جان
روزی 3 تا از دیروز شروع کردم. آیا واقعا تاثیر داره؟
دهانه رحمت بسته است یا اونم باز شده؟ منم دقیقا عین تو هستم الان وارد هفته 34 شدم و طول دهانه رحمم هفته قبل 21 میلیمتر بود...الان هم دوباره وقت دکتر دارم ...دارم میرم ببینم چی میگه....راستی من اون آمپول رو نزدم ...قرص منیزیم میخورم روزی 3 تا .
دفعه قبل که تو هفته 36 زایمان کردی بچه سالم بود؟ الان چطوره؟
yesterday you said tomorrow....just do it
آره الان 5 سالشه و با وزن 2850 گرم به دنیا اومد. دهانه رحم خدارو شکر هنوز بسته است. شما کی فهمیدید که سرویکس کوتاه شده؟
بهار جان من تو هفته سی و یکم فهمیدم ...تو کاردیوگرافی هم انقباض و درد نشون میداد در حالیکه خودم به هیچ وجه حس نمیکردم...بعد از سه روز که دوباره رفتم اون درد از بین رفته بود ولی خب هنوز طول سرویکس کوتاه بود....الان هم از اون موقع استراحت مطلق هستم . در ضمن من زایمان اولم هست...منم استرس دارم که بچه زود دنیا نیاد چون اون آمپول رو نزدم.
راستی زایمان زودرس تو هفته سی و شش طبیعی بود یا سزارین؟
yesterday you said tomorrow....just do it
بهار جان ببخشید این سوالو می کنم من خودم تو هفته 12 سونو انجام دادم گفتن 35 طول سرویکست میخواستم بپرسم شما تو هفته 12 چند بودی که برات سرکلاژ انجام ندادن ببخشید سوالم مربوط به سوالت نیست امیدوارم نی نی گلت به موقع به دنیا بیاد ممنون میشم راهنماییم کنی
بهار جون ایزوپرین از زایمان زودرس جلوگیری میکنه.منم روزی 3 تا میخوردم.حالم خیلی بد میشد.دکترم گفت روزی 2 تا بخورم ولی با اینکه تپش قلب وحشتناکی میگرفتم قطعش نکرد....مطمئن باش که تاثیر داره...فقط استراحت کن...از توالت فرنگی استفاده کن.
Lilypie Third Birthday tickers
الاهی که مشکلی واست پیش نیاد .واست دعا می کنم./نگران نباش. دعا و قران بخون شک نکن خدا تنهات نمی زاره عزیزم. هر چی دعا بلدی بخون. 7 بار هم ناد علی رو بخون به نیت اینکه به موقع زایمان کنی و با خوشی همه چی بگذره.