2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

من که حالم خوب نیس سر این قضیه😑

۲۲ سالمه و دانشجوعم، نمیتونم با کسی صمیمی بشم.

با هرکسی که یه مدت ارتباط میگیرم میبرمش زیر ذره بین و از چشم خودم میندازمش و ازش دور میشم.

یا اگه در ارتباط باشیم هم دیگه خیلی احساس نزدیکی نمیکنم و فقط حفظ ظاهر.

نسبت به خودمم همینقد کمالگرا و سخت گیرم ولی خب آسیب اون کمتره تا کمالگراییم به بقیه.

تو ارتباط با جنس مخالف سخت گیر ترم هستم

نمیدونم چیکار کنم دیگه واقعا خسته شدممم

حسرت به دل موندم با یکی خیلی صمیمی باشم و همه جوره دوسش داشته باشم

کلی هزینه‌ی تراپیست و روانشناسم کردم ولی انگار نه انگار...

برخیز و مخور غم جهان گذران

منم اینطوریم ولی کمال گراییم تا حدیه که دوس دارم همون حدی که واسه یکی هستم واسم باشه و اگ اینطوری نبود ازش دور میشم:)

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تورو خدا خودتو تغیر ندی من مخالف توم کاملا یه اثم صمیمی مزخرف ک ساده احمقم همم از دستم خسته میشن وابستگی شدییییدیه ماه دگ مخام برم روانشناس خودمو نجات بدم از این فلاکت

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)

وای تورو خدا خودتو تغیر ندی من مخالف توم کاملا یه اثم صمیمی مزخرف ک ساده احمقم همم از دستم خسته میشن ...

اینطوری نگو به خودت🥲

فک کنم هر دوتامون از یه ور بوم افتادیم

حد وسط ما چیز خوبی میشه😅

فقط تو روابط اینجوری هستی؟ تو کار و زندگی چی؟ همسر منم کمال گراست علاوه بر اینکه خیلی زیاد به من گ ...

منم تقریبا تو همه چی ولی روابط بیشتر

خیلییی بده واقعا

راهکار پیدا کردی منم تگ کن..

منم خیلی کمالگرام..با اینکه متاهلم و بچه دارم همیشه تنهام و از همه دوری میکنم..دلم یه دوست صمیمی میخواد..کلی کتاب خوندم و دوره شرکت کردم ..تراپیست رفتم اما...

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
راهکار پیدا کردی منم تگ کن.. منم خیلی کمالگرام..با اینکه متاهلم و بچه دارم همیشه تنهام و از همه دور ...

حتمن🥲❤️

خیلی سخته واقعا اینجوری احساس خلأ میکنم تو زندگیم حتی وقتی تو موارد دیگه همه چی سر جاشه

حالا بگذریم از قضاوت های بقیه که میگن خودتو میگیری و خودشیفته ای و ...

ینی چی مغزم خشکه؟ تا حالا نشنیده بودم

ببین مزاج مغز سرد و تر سبک زندگی اکثرمون باعث شده بره رو به سمت خشکی حالا برای شما این خشکی شدیدتره برو درمان طب سنتی و اسلامی البته پیش آدم مطمئن برو من تا حدی می تونم بگم چیکار کن ولی خوب تو سایت نمیشه 

باید صفرابر استفاده کنی و روغن بنفشه کنجد ولی خوب اینجا نمیشه بگم چطوری و فقط اینام نیست 

اگر درمان بشی یک تا 6 ماه خوب میشی 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

منم اینطوریم ولی کمال گراییم تا حدیه که دوس دارم همون حدی که واسه یکی هستم واسم باشه و اگ اینطوری نب ...

خب این درسته عزیزم ارزش خودتو میدونی که این کارو انجام میدی.

من از کسایی که خیلی هوامو دارن و سنگ تموم میذارن برام هم دور میشم...

اینطوری نگو به خودت🥲 فک کنم هر دوتامون از یه ور بوم افتادیم حد وسط ما چیز خوبی میشه😅

به خدا اجی همه بهم مگن چرا ساده و احمقی هرجا میرم ازم سواستفاده مکنن عزت نفسمو از دست دادم ابحیم برام وقت گرفته میگه بیمار شدی

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)