2777
2789
عنوان

کمالگرایی منو به خاک سیاه نشوندهههه منزوی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2434 بازدید | 28 پست
حتمن🥲❤️ خیلی سخته واقعا اینجوری احساس خلأ میکنم تو زندگیم حتی وقتی تو موارد دیگه همه چی سر جاشه ح ...

آره به منم میگن خیلی خود شیفته و مغروری...

تو انتخاب ادمایی که دوس دارم باهاشون باشم خیلی وسواس دارم..نمی تونم هرچیزی رو بپذیرم..واسه بچه هام خیلی سخت میگیرم... همه چیم شده جدی و خشک..نمی تونم بیخیال و سرخوش باشم نمی تونم راحت بخندم مگه اینکه یه کاری رو صد درصد درست انجام بدم..توقعم از خودم خیلی بالاس و خیلی به خودم سخت میگیرم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط قبول کن همه چیز تودنیا پنجاه پنجاهه هیچی عالی نیست هرخوبی کنارش بدی داره

بسیاری از مسائل به ما مربوط نیست ما با خوبیهای دیگران زندگی میکنیم دیگران هم با خوبیهای ما 

ما فقط وظیفه داریم به تکلیفمون عمل کنیم نه اینکه دیگران را تغییر بدیم به وظیفه مون عمل میکنیم دیگران قبول کردند که کردند نکردند ما به وظیفه مون عمل کردیم کافیه

خب این درسته عزیزم ارزش خودتو میدونی که این کارو انجام میدی. من از کسایی که خیلی هوامو دارن و سنگ ت ...

این یچیز درونیه باید خودت حلش کنی ببین مثلا وقتی میخوای با یکی صمیمی شی خوبی هاشو بزار ی کف ترازو بدی هاشو ی کف دیگه اگه دیدی خوبی هاش  بیشتره پس با خیال راحت صمیمی شو دنیا انقد ارزش نداره ک سختش کنی رها شو

صبح میشه این شب باز میشه این در صبر داشته باش:)       TYPE:INTP
به خدا اجی همه بهم مگن چرا ساده و احمقی هرجا میرم ازم سواستفاده مکنن عزت نفسمو از دست دادم ابحیم برا ...

عزیزم ما هممون بیماری ها و درگیری های روانی خودمونو داریم مث بیماری های جسمی، فقط مث بیماری های جسمی تشخیص و درمانش راحت نیس و به مراتب سخت تره...

کم پیدا میشه آدمی که روح و‌ روانش کاملا سالم باشه تو همه‌ی موارد

خوشحال باش که متوجه مشکلت شدی و داری برا بهتر شدنت تلاش میکنی

عیبی نداره هر چیزی که اتفاق افتاده، همین که متوجهش شدی و میخوای درستش کنی نشون میده چقد آدم مستعد و قوی‌ای هستی

بهترینا برات اتفاق بیفتن

برخیز و مخور غم جهان گذران
این یچیز درونیه باید خودت حلش کنی ببین مثلا وقتی میخوای با یکی صمیمی شی خوبی هاشو بزار ی کف ترازو بد ...

چه قشنگ گفتی...

باید سعی کنم دیدگاهمو درست کنم

ممنونم ازت عزیزم

آره به منم میگن خیلی خود شیفته و مغروری... تو انتخاب ادمایی که دوس دارم باهاشون باشم خیلی وسواس دار ...

تک تک جملاتتون رو با پوست و گوشت و استخون درک کردمممم.

دقیقا منم همینطوریم

امیدوارم برا آسوده خاطری خودمونم که شده یکم تو این مورد عقایدمونو تغییر بدیم...

در کل از بُعد منطقی راضیم از این قضیه ولی از منظر احساسی اذیت کننده‌س...

فقط قبول کن همه چیز تودنیا پنجاه پنجاهه هیچی عالی نیست هرخوبی کنارش بدی داره بسیاری از مسائل به ما ...

دیدگاه قشنگی دارین

ممنونم بازگوش کردین

حتمن بهش فکر میکنم...

سلام میدونم دیر شده 

تونستی کاری کنی برای کمالگراییت.

پادکست مجتبی شکوری قسمت سوم رود.افسردگی نهفته رو حتما گوش بده 

و کتاب افسردگی نهفته 

منم دارم درمانو شروع میکنم منم دچار کمتلگراییم متاسفانه