2777
2789

خانوما رو بدن بچم ۴ ماهشه لکه های قهوه ای هست زیادن تو نت نوشته احتمال ابتلا به نورفیبروماتوز کسی بود بچش از این لکه ها داشته باشه ولی سالم باشه

چی هست

رو رون پای بچه ی منم یه لکه هست ولی فقط همون یدونست

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دکتر نبردی بعد ۴ماه    

یه ماهگی بردم دکتر همه جاشو معاینه کرد چیزی نگف دیروز بردمش دکتر برا جای واکسنش دید گف سریع ببر پیش متخصص مغز و اعصاب دارم دیوونه میشم

برا پسر من خیلی زیاده

نه برامن یه لکه 

بزرگن یا کوچیک

۳/۱۶ وزن۸۹🤦‍♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
تروخدا دعا کنید چیزی نباشه

انشاللع ک چیزی نیس ولی خب هرچی سریعتر دکتر ببرهم خکدت خیالت راحت میشه هم اگه خدایی ناکرده چیزی باشه درمان میشه

من بچم برگشت ادرار داره دیر بردمش دکتر درمان میشه امادیرتر و افسوس اینکه چرا زودتر نبردمش