2777
2789
عنوان

شبرازیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 84 پست
عرقیات طبیعی منظورمه🤣🤣🤣 تقریبا توی تمام آبمیوه و بستنی فروشیهای شیراز، حتما عرقیجات سنتی خنک و د ...

خوشمزس؟   اره اتفاقا دنبال یکی بودم بهم بگه چ جوری بیشتر میشه استفاده کرد  ما هرسال مسافرت میریم امسال عید برا رمضان نرفتیم ب جاش الان میریم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
خوشمزس؟    اره اتفاقا دنبال یکی بودم بهم بگه چ جوری بیشتر میشه استفاده کرد  ما هرسال ...

می تونی از عرقیات فروشی ها بخری، با خودت ببری شهرتون. شیرین می کنی و خنک، نوش جان می کنی.

توی آب‌میوه فروشی‌ها هم که شیرین و خنک و آماده مصرف به فروش می رسه.

شیرازیها غالبا برای پذیرایی روزهای گرم تابستون و نوشیدنی افطار ماه رمضان، از انواع عرق ها استفاده می کنن. 

ان شاالله حتما برای دیدن و لذت بردن از سنت ها، یه سری به بازار وکیل بزنید، توی خود بازار وکیل و اطرافش، یه عالمه بازارهای سنتی و جاهای دیدنی هست.

شیراز هم که مهد عطاری و داروهای گیاهیه، می تونی زردچوبه و فلفل و سبزیجات خشک و .... از همونجا برای مصرف یکسال تهیه کنی.

البته برای خرید های زینتی، مثل خاتم و منبت و مس و .... بازار وکیل جای گرونیه، چون توریستیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می تونی از عرقیات فروشی ها بخری، با خودت ببری شهرتون. شیرین می کنی و خنک، نوش جان می کنی. توی آب‌می ...

مرسی عزیزم حتما استفاده میکنم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
خوشمزس؟    اره اتفاقا دنبال یکی بودم بهم بگه چ جوری بیشتر میشه استفاده کرد  ما هرسال ...

خوشمزه بودنش که بستگی به ذائقه و سلیقه اتون داره، خودم چون از بچگی با این طعم ها بزرگ شدم، عرقیات شیراز برام در حکم نوشیدنی های بهشتیه

خوشمزه بودنش که بستگی به ذائقه و سلیقه اتون داره، خودم چون از بچگی با این طعم ها بزرگ شدم، عرقیات شی ...

عزیزمممم 

بازم ممنونم

یه تاپیک دیگه بزن ببینیم چی گفتی اونو ک عقده ایا،نخونده گزارش زدن

سلام عزیزم 

خودم ترکوندمش 

اتفاقا داخلش دعوانشد از دیروز صبح تا امروز ظهر 

امروز ظهر یک کاربر بددهن ب اسم زگی اومد دعواراه انداخت منم قفل کردم ک بیشتر نشه دعوا اون وحشی ام اومد تو همه ی تاپیکام پست گذاشت نگا کنی میبینی 

[QUOTE=297188582]دیگه مطمن شدم مشکل داری عزیزم حتماشرایطت مث خودشه که انقدربهت فشاراومده وگرنه میبینی فقط جوابشودادم ...[/QU 

فعلا ک بنظر میاد شما از چیزی ناراحتی و بهت فشار اومده ک سعی داری نشون بدی پولداری و زندگیت خوبه 

دیگ ریپ نزن بدم میاد با آدمای بد دهن صحبت کنم