2777
2789
عنوان

شبرازیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 84 پست
اره دقیقا ....ما شمال رفتیم یک راننده میخاس گوشمونو واقعا ببره  یک کاربر گفتن زند ب بازارهای س ...

بازار سنتی نه الزاما برا خرید شما بازار وکیلو برید ایشالله بگردید همونجا نصف قشنگیای شیراز داخلش هست...مثل سرای موشیر 

ارگ کریمخان

مسجد وکیل

کلا اونجاها باحاله...

شاهچراغ

نارنجستان قوام بغل دستش خونه زینت المک... 

زند خونه بگیری همه ی اینارو میتونی پیاده بری بگردی

یعنی از گلستانم تا اماکن با اسنپ باید رفت از زند هم همینطور؟ فرقی نداره؟ چون اگهی های تو دیوار هم من ...

بلوار گلستان فقط تا حافظیه شاید پیاده بتونی بری . البته اگه نزدیک به ادبیات باشی . 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکنم همون بولوار گلستان بهتره .بازم ممنون عزیزم

اره دنج تره ی هتل آپارتمان هم داره داخل اسمش ریحان داره دقیق یادم نمیاد داخلش هم نرفتم ولی فکر کنم بد نباشه به سمت گاز،بری هتل داره ولی قیمتا بالاتره دسترسی 

بازار سنتی نه الزاما برا خرید شما بازار وکیلو برید ایشالله بگردید همونجا نصف قشنگیای شیراز داخلش هست ...

اها چقدر عالی 

اره انشالا همشو میریم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

ممنون از همه

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

خواهش . خوش بگذره 

هتل آپارتمان یا منزل مبله مناسب پیدا کن . یکم اینور اونورترش به تفاوت قیمت آنچنانی نمی ارزه.

ولی محدوده ی مرکز شهر باشه ن شهرکها

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
کلا شیراز مثل اصفهان نیست محدوده ی مرکز شهرش خیلی مسافت زیادی نداره بنظر من 

ممنون عزیزم

خب دیگه من برم لالا خدافظ خوش بگذره 

خداحافظ عزیزم ممنونم

باغ عفیف آباد و ارم هم برید ایشالله حافظیه یه جوری برید از عصر ک هوا روشنه تا غروب و شب اونجا باشید ...

باشه عزیزم حتما

کلا شیراز مثل اصفهان نیست محدوده ی مرکز شهرش خیلی مسافت زیادی نداره بنظر من 

ببخشین عزیزم منطقه سه شیراز چ محله ای میفته؟