2777
2789
عنوان

ببینین حق دارم دلخور بشم؟؟؟

564 بازدید | 27 پست

باردارم دکتر بهم شیاف داده گفته سر پا نمون استراحت کن،بخاطر همسرم مجبورم جمعه ها باهاش برم خونه پدرش،مامانش داره خونه تکونی میکونه،خودشونم ی جورین که نه خودش نه دختراش سالی ی بار زنگ نمیزنن حال آدمو بپرسن چ برسه بیان کمک،نزدیک ظهر بود و خانم مشغول خونه تکونی دخترشم نشسته بود مشغول گوشی بازی منم تو اتاق درس میخوندم دخترش گفت ناهار چی بپزم یهو مادرشوهره داد زد تو چرا بپزی بیاد بپزه دیگه (شوهرم رفته بود حیاط) ما بپزیم اون بخوره؟من خودمو زدم به نشنیدن بازم گفت بیا ناهار بپز هیچی نگفتم،یهو برگشت به دخترش گفت پاشو برا بچه هات کباب درست کن بشینین بخورین(خودمون رفتنی همه چی خریده بودیم)اون اونجا گشنه بمونه منم لج کردم با این وضعم ناهار نخوردم به همسرمم گفتم منو آورد خونمون بعد ماجرا رو براش توضیح دادم،حق دارم ناراحت بشم از رفتارش یا نه؟همسرم میگه خستست ی چیزی گفته دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از دست خودت ناراحت باش  به خودت احترام نزاشتی و رفتی اونجا  کلا دیگه نرو خونشون

اون از خداشه من نرم همسرم بره همش اونو بگردونه حسودیشم از اینه که چرا همسرم منو گردش و مسافرت میبره

چی میشد تو درست کنی قرار بود خودتم بخوری والا من هر وقت میرم خودم پا میشم غذا درست میکنم چون زیر بار ...

عزیزم بخاطر هماتومم دکتر گفته سرپا واینستا،خودمم امتحان داشتم

نروووو با این پررویی شون فکر کردی چون توی پیش همسرتی نمیتونن پرش کنن؟؟؟ نه عزیز جایی که بهت ارزش نمیدن نرو 

در ضمن اگه باز نظرت روی رفتنه رفتنی سهم ناهارتم برا خودت از خونه بردار ببر 

وقتی مساعد نیستی اصلا چرا میری ؟ 

به همسرت بگو این رفت و امدها باعث دلخوری و اختلافه 

وقتی قرار نیست حاملگی و شیاف شما رو درک‌کنن دیگه نمیشه که هر هفته درگیر شد و توهین‌کرد 

آدم جایی که قرار نیست سرپا وایسته کلا نمیره

به همسرت بگو در حد یک‌چای دیدار کنید . اونها هم راحت شما هم راحت

همونجا چرا خودتو به نشنیدن زدی میگفتی مامان میخوای این سری توهم بیا بریم دکتر تا مطمئن بشی استراحتم بعدم حالا خوبه نوه اول پسری تونه انقد ذوق دارین ..... اینجوری اون کنف میشد

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
نروووو با این پررویی شون فکر کردی چون توی پیش همسرتی نمیتونن پرش کنن؟؟؟ نه عزیز جایی که بهت ارزش نمی ...

از این میسوزم که خودم رفتنی گوشت و مرغ و میوه خریده بودم🥲ایشالا سرطان بگیره با خوردن اونا،منه حامله چشمم موند واقعا

ادم اینجا یه چیزهایی می شنوه شاخ در میاره

چقدر می تونن بی‌شعور باشن

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست