2777
2789
عنوان

کج شدن جمجمه نوزاد به یک سمت

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 79 پست
حالا چی میشه بفرستی،عکس سرشه دیگه،پسر منم سرش خربزه ایه میخوام ببینم مثل پسر شماست؟؟

عکسش میمونه داخل گوگل .. پسرتون چندوقتش هست؟ یعنی جوریه ک فامیل بهت بگن سرش خربزه ای یا فقط خودتون متوجه میشید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسش میمونه داخل گوگل .. پسرتون چندوقتش هست؟ یعنی جوریه ک فامیل بهت بگن سرش خربزه ای یا فقط خودتون م ...

زود حذفش کن که نمونه،۵ماهشه آره چند نفر تا حالا بهم گفتن که تخت بخوابونش تا گرد بشه سرش ولی پسر من چون رفلاکس داره نمیتونم تخت بخوابونمش

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
زود حذفش کن که نمونه،۵ماهشه آره چند نفر تا حالا بهم گفتن که تخت بخوابونش تا گرد بشه سرش ولی پسر من چ ...

پسرمنم خیلیی میگفتن ک تو بدخوابونی یا سرشو نبستی عزیزم اگه تهرانی ک ادرس دادم ببرش اونجا اگرم شهرستانی ببرش یکی پیش دکتر مغزو اعصاب . من شهر خودمم بردم ی دکتر گفت ن نکیخوادو بچه ب این خوبی چیکارش داری ولی یکشون گفت ن ببرش من اینقد پارسال این دکتر اون دکتر رفتم بخدا کلی مطب رفتم دکتر نجات رفتم ک حرف اولو‌میزنه تو اینجور عملا ولی همش گفت وقت ندارم و‌فلان خودش ادرس این دکترو‌داد یسر ببرش ضرر نداره 

پسرمنم خیلیی میگفتن ک تو بدخوابونی یا سرشو نبستی عزیزم اگه تهرانی ک ادرس دادم ببرش اونجا اگرم شهرستا ...

آره میبرمش ببینم چی میگه،پسر من از بدو تولد سرش اینجوری بود،پسر شما چی؟؟

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
آره میبرمش ببینم چی میگه،پسر من از بدو تولد سرش اینجوری بود،پسر شما چی؟؟

اره ازمنم ملاج سرش هست ک نرمه از من خیلیی کوچیک بود چهارمش ک‌بود سرماخورد بردمش پیش متخصص کودکان کلاهم سرش بود ولی ب دکتره گفتم ببینید چقدر ملاجش کوچیکه این اشکال نداره فرم سرشم یجوریه اون گفت ببرش پیش دکتر مغزو اعصاب احتمالا جراحی بخواد . خیلیا گفتن این خانومو ترسوندی ولی من واضح بهش گفتم ک مثل خودمن درگیر این بیمارستان و اون مطب نشه . 

شما بلدی داخل پیوی اینجا چ جوری عکس بفرستم برای اون خانوم؟ هیچ گزینه ای نداره 

نه منم بلد نیستم

دقیقاً پسر منم رفلاکس داشت مجبور شدم یک‌طرفه بزارمش

اگه عمل نشه بعدا براش مشکل پیش میاد؟؟

اگه عمل نشه بعدا براش مشکل پیش میاد؟؟

مشکل ذهنی ندارن ک این بچه ها مشکل زیبایی هست الان شاید بگی خب حالا خوشگل نباشخ سرش ولی بزرگ بشه متوجه میشین ک چقدر با بقیه فرق داره باعث میشه بقیه مسخرش کنن اعتماد بنفش داغون میشه اینا حرفای پزشکایی هست ک من بردم . من خانواده خودم مخصوصا پدرم اصلاااا راضی نبود میگفت حالا قشنگ نباشه پسره ولی وقتی بد رشد کنه سرش نسبت ب بقیه بزرگ باشه همون میشه غصه ادم هرکی میرسه میگه چرا اینحوریه و فلان . شما ببر دکتر شاید اصلا ازشما عمل نخواد ولی مشکل بچه استارتر چون یطرف جمجه کج هست تو صورتشم تاثیر میزاره 

نوزاد منم همینطوری شد همش یه طرف می خوابید الان پنج ماهشه خیلی بهتر شده  و دیگه مشخص نیست  .  ‌وقتی می خوابه سرش را درست می کنم . شما هم چند وقت مواطب باشید سرش را به سمت دیگه بچرخانید درست می شه