سلام بچه ام دوماه و نیم هستش، الان که توجه کردم یک سمت سرش به اون سمت متقارن نشده و از پشت کله اش کاملا مشخصه کج شده، راهکار بدید چکار کنم خوب بشه؟؟؟؟ اصلا کسی اینجوری بوده نوزادش ، خوب شده یا نه؟؟؟ خیلی ناراحتم برای سرش، چکار کنم لطفاً راهنمایی کنید؟؟؟؟
زود حذفش کن که نمونه،۵ماهشه آره چند نفر تا حالا بهم گفتن که تخت بخوابونش تا گرد بشه سرش ولی پسر من چ ...
پسرمنم خیلیی میگفتن ک تو بدخوابونی یا سرشو نبستی عزیزم اگه تهرانی ک ادرس دادم ببرش اونجا اگرم شهرستانی ببرش یکی پیش دکتر مغزو اعصاب . من شهر خودمم بردم ی دکتر گفت ن نکیخوادو بچه ب این خوبی چیکارش داری ولی یکشون گفت ن ببرش من اینقد پارسال این دکتر اون دکتر رفتم بخدا کلی مطب رفتم دکتر نجات رفتم ک حرف اولومیزنه تو اینجور عملا ولی همش گفت وقت ندارم وفلان خودش ادرس این دکتروداد یسر ببرش ضرر نداره
آره میبرمش ببینم چی میگه،پسر من از بدو تولد سرش اینجوری بود،پسر شما چی؟؟
اره ازمنم ملاج سرش هست ک نرمه از من خیلیی کوچیک بود چهارمش کبود سرماخورد بردمش پیش متخصص کودکان کلاهم سرش بود ولی ب دکتره گفتم ببینید چقدر ملاجش کوچیکه این اشکال نداره فرم سرشم یجوریه اون گفت ببرش پیش دکتر مغزو اعصاب احتمالا جراحی بخواد . خیلیا گفتن این خانومو ترسوندی ولی من واضح بهش گفتم ک مثل خودمن درگیر این بیمارستان و اون مطب نشه .
مشکل ذهنی ندارن ک این بچه ها مشکل زیبایی هست الان شاید بگی خب حالا خوشگل نباشخ سرش ولی بزرگ بشه متوجه میشین ک چقدر با بقیه فرق داره باعث میشه بقیه مسخرش کنن اعتماد بنفش داغون میشه اینا حرفای پزشکایی هست ک من بردم . من خانواده خودم مخصوصا پدرم اصلاااا راضی نبود میگفت حالا قشنگ نباشه پسره ولی وقتی بد رشد کنه سرش نسبت ب بقیه بزرگ باشه همون میشه غصه ادم هرکی میرسه میگه چرا اینحوریه و فلان . شما ببر دکتر شاید اصلا ازشما عمل نخواد ولی مشکل بچه استارتر چون یطرف جمجه کج هست تو صورتشم تاثیر میزاره
نوزاد منم همینطوری شد همش یه طرف می خوابید الان پنج ماهشه خیلی بهتر شده و دیگه مشخص نیست . وقتی می خوابه سرش را درست می کنم . شما هم چند وقت مواطب باشید سرش را به سمت دیگه بچرخانید درست می شه