2777
2789
واسم بیشتر جنبه فان داره دروغ شاخدار بعضی کاربرا گله و شکایت از قوم شوهر

این دروغای شاخدار خیلی رومخه.معمولا چیزی نمیگم و ردمیشم.ولی خدایی خیلی تابلوئه.تو پربازدیداهم هست الان.اول صبحی خوندم شاخ درآوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معتادشم ولی بیشتر تاپیکایی که جنبه ی آموزشی دارن رو دنبال میکنم یا واقعا تا اونجایی که بتونم کسایی که سوال دارن کمک میکنم هیچوقتو هیچوقت کسی رو هم قضاوت نمیکنم چون هر کس زندگی خودشو داره

😳😱🤯😰😭😔🤐😶😑🙄😉

من ک چندساله هستم کلا این حالتا رو درنظر بگیر اینا منم ... قدیم ترا بهتر بود خیلیی

دروغ زیاد شده ..

بچه بازی زیاده ...

عکس ک واویلا دیگ از همه چی پیدامیشه و میزارن  ..

خاهرشوهر مادرشوهر عروس جاری...

کسایی ک میان میگن میخام خیانت کنم نظر میخان..

کسایی ک خیلی باز حرف میزنن مثلا ی کاربر دیروز تاپیک زده پریود بودم از شوهرم رابطه خاستم چندشش میشه خودارضایی کردم کمرم درد میکنه چیکار کنم ..(کاربر آقا داریم کاربر خاموش هست دختر و پسر کم سن و سال هست 😔)

طرف ۵ روزه اومده ۷۰ تا تاپیک زده 

و واقعا مات و مبهوتمم...

من چ گریه هایی کردم چقدر غصه خوردم

افسردگی دارم و حال روحی مناسبی هم ندارم 

باخوندن بعضی از تاپیکا هزار برابر بدتر شدم

بعدش فهمیدم الکی بود .‌..

ناگفته نمونه مطالب عالی و کاربرای کاربلد هم کم نیست واس همینه موضوعاتی ک رو مخیه عین علف هرز پیداست...

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
هعی🥲🚶‍♀️چقد ازدواجا الکی شدن

باورکردی تاپیکشو!!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
😳😱🤯😰😭😔🤐😶😑🙄😉 من ک چندساله هستم کلا این حالتا رو درنظر بگیر اینا منم ... قدیم ترا بهتر بود ...

وای معلومه دلت پره عزیزم ولی راست گفتی نه زیاد اینجا رو باور نکن ک اثر بزاره رو روحیات قشنگت