2777
2789
خیلیام دروغ میگن 

چرا واقعا؟ درکشون نمی کنم. من سریع باور می کنم بعد می بینم بقیه میگن دروغه. کاش حداقل دنبال ترحم نباشن چون من واقعا غماشونو باور می کنم و تا مدتها متاثرم. 

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم خوبی داره هم مواردی که واقعا رو مخه

مثلا من اینجا بروزترین خبرها رو میشنوم😁

دخترم نوجوانه اینجا همسن و سالاش زیادن بیشتر با طرز فکرش و چیزهایی که ممکنه ناخواسته باعث ناراحتیش بشه آشنا میشم و...از این دست موارد

بدیش هم که نگم برات 

دروغ

چاخاق 

خداشاهده یه چیزهای اینجا میشنوم تو مخیله ام نمیگنجه

یارو بخاطر چهارتا پیام از دختره که داشته امتحانش میکرده پامیشه تا یه استان دیگه میره!!!

یا غذا تند میخوره میاد تاپیک میزنه نکنه بچه ی تو شکمم دهنش بسوزه😑

یا کتک میخوره از دست شوهره خیانتکارش میره زنی که باهاش خیانت کرده رو به فحش و نفرین میبنده ....خلاصه الله و اکبر

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چرا واقعا؟ درکشون نمی کنم. من سریع باور می کنم بعد می بینم بقیه میگن دروغه. کاش حداقل دنبال ترحم نبا ...

هعی واقعا مریضن ولی زود باور نکن همه چیو عزیزم روت تاثیر میذاره روی زندگیت

چرا واقعا؟ درکشون نمی کنم. من سریع باور می کنم بعد می بینم بقیه میگن دروغه. کاش حداقل دنبال ترحم نبا ...

زیاد غصه بقیه رو نخور اونم مجازی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
هم خوبی داره هم مواردی که واقعا رو مخه مثلا من اینجا بروزترین خبرها رو میشنوم😁 دخترم نوجوانه اینج ...

این خانم‌باردار مثل ما بود کوچیک بودیم گیلاس با هسته میخوردیم فکر میکردیم درختش سبز میشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

میام کلا دلم میگیره .. یه تاپیک میزنیم کسی نیست جواب بده همه هم دهه هشتادین انگار با کنکوری ها ریختن تو این سایت .. درباره بارداری هم حرف میزنی کسی نظر نمیده 

همه درمورد مادرشوهر و خیانت و دختر عمه و خاله و دایی و دیگه داره سایتش چرت میشه به زودی باید ازش خداحافظی کرد

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  
این خانم‌باردار مثل ما بود کوچیک بودیم گیلاس با هسته میخوردیم فکر میکردیم درختش سبز میشه

🥴😁

میام کلا دلم میگیره .. یه تاپیک میزنیم کسی نیست جواب بده همه هم دهه هشتادین انگار با کنکوری ها ریختن ...

ی مادرشوهر بزنی ۳۰۰نفر میریزن تو تایپک ک وای چیشد😂

ی مادرشوهر بزنی ۳۰۰نفر میریزن تو تایپک ک وای چیشد😂

چون خانم ها غیبت و دوست دارن از حق نگذریم ولی این سایت درمورد بارداریه که فرد دانا پیدا نمیشه که جواب بده 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم