2777
2789
عنوان

بی بی‌چک

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اصلا منفی نیست،بگو چند روز از پریودت گذشته ک بگم کی بری ازمایش؟؟

مشکل اینه ک از پریودیم نگذشته.ولی جوری ک بی بی اینقد زود دو خط شد تعجب کردم.پریودی قبلیم پنجم همین ماه بود ولی در حدلکه بینی.میگم‌شایداز اون موقع باردارم

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
اینجور میگی پس یه خبرایی هست

😂😂😂صب میام میگم دومیم بدم دیگه دو تا ک اشتباه نمیشه درسته

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
مشکل اینه ک از پریودیم نگذشته.ولی جوری ک بی بی اینقد زود دو خط شد تعجب کردم.پریودی قبلیم پنجم همین م ...

اهان یعنی ۵ تیر باید پریود بشی درسته؟؟

اگه ۵ تیری ازمایش فعلا نده چون منفی کاذب میشه،ولی مطمئن باش بارداری .من تازه ۲ الی ۳ روز از پریودم گذشته بود ازمایش دادم گفت مشکوکی بااینکه تتیتر بتام ۹۰ بود و بالای ۶۰ رو مثبت اعلام میکنن ولی گفت مشکوکی، دیگه دو روز بعد رفتم ازمایش دادم از ۹۰ شده بود ۴۵۰ گفت مثبته

اهان یعنی ۵ تیر باید پریود بشی درسته؟؟ اگه ۵ تیری ازمایش فعلا نده چون منفی کاذب میشه،ولی مطمئن باش ...

پس فعلا نمیرم عزیزم.یدونه بی بی دیگه م بدم ببینم اون چجوری میشه جوابش

پس فعلا نمیرم عزیزم.یدونه بی بی دیگه م بدم ببینم اون چجوری میشه جوابش

اره حداقل تا پنجم نرو ،بی بی چک بعدیم دو روز بعد انجام بده .

انشالله ک هرجا هستی سالم و خوشجال باشی و خواسته ی خودت با حکمت خدا یکی باشه برات 

ولی بااین تعریفایی تو امشب کردی و تجربه هایی ک من دارم من میگم مطمئنم بارداری و حس هم میکنم نی نیت دختره🥺🥺

حالا این حرفای منو یادت باشه😉

اره حداقل تا پنجم نرو ،بی بی چک بعدیم دو روز بعد انجام بده . انشالله ک هرجا هستی سالم و خوشجال باشی ...

عزیزم ممنون بابت دعاهای قشنگت😘نتونستم صبر کنم امروزمدبی بی دادم وباز هاله انداخت.حالا نمیدونم.

جوابشم بیا بگو😌🤗 : /discussion/topic/11358881/%d8%a8%db%8c-%d8%a8%db%8c%da%86%da%a9?postId=296658436

سلام عزیزم اومدم بگم بازم هاله انداخت بیبیم🙃

سلام .مبارکه بارداریتون.مبسه عکس بی بی مثبت خودتم بذاری😍😍 هم اولی هم الان ک میگی مثبته☺️

سلام عزیزم اولیوه گذاشتم دیگه.نشون نمیده مگه

اگه سایت یاری کنه بازم میزارم