2777
2789
عنوان

بی بی‌چک

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 50 پست
چقدر؟

ده دیقه تقرییا.ولی این خط دوم نرسیده به یه دیقه ظاهر شد

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زیر یه دیقه هاله انداخت مثبته  البته فک کنم موعدت نشده هنوز

نه تنها موعدم نشده .بلکه پنجم این ماه پری بودم.البته خیلی کم در حد لکه بینی بود.الانم چون درد مثانه واینا داشتم گفت بی بی بزنم اگه منفی بود میرم شاید سنگ کلیه ای چیزی داشته باشم

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

عزیزم صددرصد و بدون شک مثبته 

من خودم الان ۵ ماهه حامله ام یه گل پسر تو راه دارم و بی بی چکم دقیقا دقیقا عین مال تو شد روز اول ک گذاشتم،تازه از من کمرنگ تر از تو میشد در حدی ک جدیش نمیگرفتم ،برو خوشحالی کن تبریک میگم بهت 😍

مبارک‌ گلی ان شااله خیرباشه برات 

خیلی ممنونم مهربون

نه تنها موعدم نشده .بلکه پنجم این ماه پری بودم.البته خیلی کم در حد لکه بینی بود.الانم چون درد مثانه ...

پس برای آزمایش عجله نکن وایستا پر رنگ شد برو

با ادرار اول صب بهتر نشون میده

انشالا ک خیره

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی
عزیزم صددرصد و بدون شک مثبته  من خودم الان ۵ ماهه حامله ام یه گل پسر تو راه دارم و بی بی چکم د ...

خدا کنه.ممنونم ازت ایشالا خدا گل پسرتو حفظ کنه

پس برای آزمایش عجله نکن وایستا پر رنگ شد برو با ادرار اول صب بهتر نشون میده انشالا ک خیره

این مال اول صبه.سایت مشکل داشت الان گذاشتم