2777
2789

یه دوست دارم وقتی فهمید ک ممکنه سال بعد این مدرسه نباشم خیلی پیگیری کرد و تلاش کرد ک نگهم داره و وقتی فهمید ک ممکنه بمونم زنگ زد بهم و خیلی خوشحال شده بود من واقعا بعد این ماجراها حتی بیشتر از قبل هم دوسش دارم

و اما من با چند نفر دیگم دوستم ک اونا فقط توی مدرسه چند بار ازم پرسیدن ک میمونی یا نه و یکم ناراحت شدن ک ممکنه برم و میگفتن ایشالا ک میمونی و اینا ولی من بعد این ماجراها حس میکنم فقط همون ی نفر واقعا دوستم بوده و انگار من فقط توهم زده بودم ک با اون چند نفر دیگه هم دوستم وگرنه مگه میشه وقتی قراره دوستت رو دیگه هیچ وقت نبینی تنها واکنشت همین باشه؟ حق دارم از دستشون ناراحت باشم یا توقعم بیجاس؟😢

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
تازه اول راهی قراره بیشتر از اینا تعجب کنی 

چرا؟

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.