دوست خوبم مال مردها قلمبه و گرده ، توی ش و ر ت شو ن یه جایی هست که گنده هه رو قایم میکنن. ولی واسه ...
یعنی شور ت اقایون جادوییه که یجایشش قایم میکنن؟😂😂
شوخی کردم نوشتارت باحال بود فقط.
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
لعنت برافرادجاهل بعضی روستاهای دورافتاده ومحروم هم هنوز انجام می دن بعد توی سن بالاهم ...
خیلیاشون از شدت درد میمردن خیلیاشون هم چون با تیغ و بدون بهداشت و... میزدن عفونت میکرد با زجر و عفونت میمردن🤕🤕🤕 از این بدتر هم هس خیلی از کشورا رسم داشتن زمان پریودی دختر و زن و پرت میکردن بیرون خونه زندگی کنن واقعا این دنیا خوش خوشان مرداس بدبختی زناس بعضی جاهای هند هنوزم رسم دارن هرسال تو ی روز خاصی زناشونو کتک میزنن با کمربند از نظرشون اینجوری انرژی های شوم!!!!! از بدن زن تخلیه میشه!!!😐😐😐😐فیلم و عکساش و دیدم دختره بخاطر کتک گریه میکرد تو بغل... نامزدش خاک بر سر غیرت نداشته مردایی که این اجازه رو میدن
دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
معنی اسم کاربری ادمین توش چرا بویز به به معنی پسر داره ؟یا من اشتباه میکنم ؟
سرکار نبودیم؟
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ