2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 246 پست
یعنی لای ش و ر ت ش گیر میکنه، همه ش دستش باید تو خشتکش باشه 😮‍💨😮‍💨

برا من چپیه اینطوره 

راستیه خداداد عمله

ولی خب مث زنای سایت انقدر حساس نیستم به چپیه 😂

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست خوبم مال مردها قلمبه و گرده ، توی ش و ر ت شو ن یه جایی هست که گنده هه رو قایم میکنن. ولی واسه ...

یعنی شور ت اقایون جادوییه که یجایشش قایم میکنن؟😂😂

شوخی کردم نوشتارت باحال بود فقط.

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
ازلحاظ زیبایی دیگه 

اتفاقا بیشترین ارگاسم این جور افراد دارن 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
عزیزم مال بچه ها این شکلی نیست ‌همونطور که اقایون ناحیه تناسلیشون تو بلوغ رشد میکنه مال زن ها هم همی ...

اره عمل کردن اشتباهه چون اون ناحیه حساسه و پر از عصب. ممکنه بعده ها هزار جور مشکل و بی حسی و اینا پیش بیاد

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
لعنت برافرادجاهل  بعضی روستاهای دورافتاده ومحروم هم هنوز انجام می دن  بعد توی سن بالاهم ...

خیلیاشون از شدت درد میمردن خیلیاشون هم چون با تیغ و بدون بهداشت و... میزدن عفونت میکرد با زجر و عفونت میمردن🤕🤕🤕 از این بدتر هم هس خیلی از کشورا رسم داشتن زمان پریودی دختر و زن و پرت میکردن بیرون خونه زندگی کنن واقعا این دنیا خوش خوشان مرداس بدبختی زناس بعضی جاهای هند هنوزم رسم دارن هرسال تو ی روز خاصی زناشونو کتک میزنن با کمربند از نظرشون اینجوری انرژی های شوم!!!!! از بدن زن تخلیه میشه!!!😐😐😐😐فیلم و عکساش و دیدم دختره بخاطر کتک گریه میکرد تو بغل... نامزدش خاک بر سر غیرت نداشته مردایی که این اجازه رو میدن  

یعنی اسی که نیس تو تاپیک ، بُرید؟؟

🤣🤣🤣🤣

رحم الله من یغره فاتحمه الصلوات 🤣🤣🤣

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
یعنی شور ت اقایون جادوییه که یجایشش قایم میکنن؟😂😂 شوخی کردم نوشتارت باحال بود فقط.

تازه مال اونا بزرگیش براشون آپشنه هرجورباشه باش کنارمیان اگه برن ببرنش اون وقت کسی باهاشون کنارنمیاد😅😅😁😁

با قیچی چشاتو ببند یه لحظه ببر😏

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣لنتتییئ

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

معنی اسم کاربری ادمین توش چرا بویز به به معنی پسر داره ؟یا من اشتباه میکنم ؟

سرکار نبودیم؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ