2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 246 پست
ببخشید متوجه نشدم لابیا چ اذیتی دارن ینی اندازه گوش خرن؟

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرت تنگ تنگ بپوشن که اذیت نشن ؟میشه

فرقی نداره با تنگ هم میشه

تا تجربه نکنی متوجه نمیشی

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣
تازه مال اونا بزرگیش براشون آپشنه هرجورباشه باش کنارمیان اگه برن ببرنش اون وقت کسی باهاشون کنارنمیاد ...

خخخخخخ خدا نکشتت

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
فک نمی کنم ارگاسم به لابیا زیاد ارتباطی داشته باشه

پس ارگاسم لعنتی ب چی ربط داره یکی برام بگه

خیلیاشون از شدت درد میمردن خیلیاشون هم چون با تیغ و بدون بهداشت و... میزدن عفونت میکرد با زجر و عفون ...

اره ایناروخونده بودم وبرای هرکدومشون کلی حرص خوردم که چراهمیشه به زنازورگفته شده درتاریخ مهصوصا این که دردوران عادت ماهیانه توی محیط خارج ازخونه زندگی می کردن

سوال سم تر من لابی دقیقا کدومشه    

نمیدونم سمت پا گرد اون ورا نیست ؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
پس ارگاسم لعنتی ب چی ربط داره یکی برام بگه

شما مجردی ایا ؟؟؟

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣