الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره واقعا مرد باید حواسش ب زنش باشه نه ک فقط خودش ب ارگاسم برسه و تمام. زنا بیشتر از مردا آروم ...
واقعا همینه
مردای قدیم اصلا اطلاعات نداشتن و بلد نبودن
الان که دیگه همه پرفسورن
اگه نزارن و مخوان خانم لذت ببره خیلی بده
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اکثر خانم ها هرگز با دخول به ارگاسم نمی رسن . کلیتوریس تحریک پذیر ترین و مرکز اعصاب حسی زن هاست و ارگاسم دقیقا با تحریک این قسمت ایجاد میشه واضح تر نمیشه گفت
عزیزم یه اتاق کاملا ضدعفونی کن سعی کن هواش سرد باشه تجهیزاتتم با آب جوش ضدعفونی کن برای سهولت بیشتر یک فرقون هم کنار تختت بزار که هر چی میبری بریزی تو فرقون یک کارگر هم بگیر دائم فرقون ببره خالی کنه برگردونه یک بار که انجام بدی دستت راه میفته دماغ و بقیه اعضا رو هم عمل می کنی یکی از دوستان حتی معده اش ام عمل کرد خیلیم راضیه از اون موقع راحت خوابیده کارم ب کسی نداره یع تیکه گوشت بود دیگه خودش برید موفق باشی