2777
2789

سلام 

من چون کیست داشتم مجردیم و توی عقد و اینا ، شاید کلا یکسال قرص ال دی خوردم ،نهایتا یک سال و نیم ولی نه پیوسته 

حالا دو ساله بی دلیل باردار نمیشم 

کسایی ک تجربه دارید ، بر اثر زیاد قرص ال دی خوردن ، چقدر حامله شدن عقب میفته؟ 

رفتم رویان تهران ،گفتن مشکلی ندارید خودم و شوهرم ، اگر طبیعی نشدی بیا ای یو ای وکاشت انجام بده 

الان همچنان بدون هیچ دارویی منتظر بچه ایم 😔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنم بخاطر داروهاست

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

من مجردیم میرفتم دکتر برای ریزش موهام حدود۴،۵سال قرص خوردم حتی ی قرص بودیادم نیس اسمش چی بود ی ماه مدام لکه بینی داشتم ولی بعدکه ازدواج کردم بعددوسال ک قصدبارداری داشتم بااولین اقدام باردارشدم

خوب اول برو دکتر چکاپ شو دارو بخور 

خب میگم تا تهران رفتم 

مرکز ناباروری رویان

گفتن هردوتون سالمید 

وهیییییچ دارویی ندادن 

گفتن برو مشکلی ندارید صبر کنید طبیعی نشدید بیاید بکارید و ای یو ای کنید 

منم دو ساله منتظرم ولی نشده ما هم هر دو سالم هستیم میگن نباید استرس داشته باشی آخه مگه میشه هرچی هم که خودت رو بیخیال بگیری بازم آخر سیکل استرس داری که آیا این ماه گرفته یا نه ان شاء الله خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه

خدایا منتظر معجزه هستم 
خب میگم تا تهران رفتم  مرکز ناباروری رویان گفتن هردوتون سالمید  وهیییییچ دارویی ندادن&n ...

عزیزم یه نوع کسب درآمد هم هست اخه کاشت سی چهل تومنی که سی درصد احتمال موفقیت داره شما میتونی چند دوره محرک استفاده کنی تقویتی هم آقاتون حتما نتیجه میگیرین 

من میدونم توی ماه صفر باردار میشم😉 صلوات بفرست 😗