2777
2789
عنوان

من خیلی حالم بده.... چیکار کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم چیشد برنگشت؟ چرا جه آزاری داشت که اینکار رو کردن؟

نه متاسفانه بر نگشت 

هیچی حتی تو حیاط بود فقط 

بهونه های الکی که کثیفه موهاش میریزه و... و باعث مریضیمون میشه 😢 نیست که خیلی آدمای خوبی هستن 

نه متاسفانه بر نگشت  هیچی حتی تو حیاط بود فقط  بهونه های الکی که کثیفه موهاش میریزه و... ...

خب راهی میکردی تو کوچه 

یادمه ما اون موقع که یه خونه ۴۹ متری داشتیم یه حیاط کوچیک داشت یه گربه بود ببری بزرگ ها اندازه یه بچه ۴ ساله اینا میومد خونه ما همسایه همسایمون میگفت گربه ماس کاریش نداشته باشین  با اینکه خیلی آزار میرسوند اونجا و منم ۴ سالم بود یکم خطر ناک بود اما ما اینکار رو نکردیم جالا این یه ذره چرا واقعا دلیل نداش

خب راهی میکردی تو کوچه  یادمه ما اون موقع که یه خونه ۴۹ متری داشتیم یه حیاط کوچیک داشت یه گربه ...

برمیگشت 

داداشم همش میترسوندش میرفت ولی من وقتی میرفتم بیرون برمیگشت پیشم 😢

کارشون واقعا جنایت بود نمیبخشمشون 

برمیگشت  داداشم همش میترسوندش میرفت ولی من وقتی میرفتم بیرون برمیگشت پیشم 😢 کارشون واقعا جنا ...

نگران نباش زیاد اون گربه قریضه ای داره که نجاتش میده و نمیزاره بمیره احتمالا جایی پیدا کرده😊

بهتره یکم سر سنگین باشی که بفهمن کارشون اشتباه بوده 

نگران نباش زیاد اون گربه قریضه ای داره که نجاتش میده و نمیزاره بمیره احتمالا جایی پیدا کرده😊 بهتره ...

امیدوارم جای بهتری پیدا کنه که مراقبش باشن 

آره سه روزه که باهاشون حرف نمیزنم 

@yaas1392 سلام

یادمه اون روز توی تاپیکی که خیلی ها ریختن سرم و در آخرم تعطیل شد بودین من وارد فاز افسردگی عمیقی شدم حس میکنم هم درد های روحی و هم درد های جسمی منو اذیت میکنه 

به نظرتون چند درصد امکان داره بعد از این مدت اون حیوون خودش برگرده؟