2777
2789
عنوان

بهم نخندین مجبورم مجبور میفهمی.

3206 بازدید | 103 پست

بچه ها من ده ماهه خونه مامانمم با دوتا بچه..البته نفقه میگیرم.چت میکرد بایه خانم بهش گیر دادم دعوامون شد منو به زور اورد خونه مامانم گف میخام جداشم ازت.درخواست طلاقم نداده البته.منو مسدودکرده که پیام ندم.میخام یکساعت حضوری بشینم باهاش حرف بزنم تکلیفمو روشن کنم ولی خونه اجازه نمیده برم.هیچ جام‌نمیاد حرف بزنه کلا از من فرار میکنه.ی تهدید بگین بترسه بیاد فقط حرف بزنه..توروخدا مهریه و دادگاهم ول کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوارت کررده میگی مهریه ام ول کنیم پس چیو بگیریم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

شاید خودتم مقصر میدونی که به خودت حق شکایت کردنو نمیدی

ماکه خبر نداریم ولی اینو بدون تنها راهی که میتونه مردو سرجاش بشونه شکایته

از قدیم گفتن گاو مریض تا چشمش به سوزن بیفته خودش خوب میشه

شاید خودتم مقصر میدونی که به خودت حق شکایت کردنو نمیدی ماکه خبر نداریم ولی اینو بدون تنها راهی که م ...

شکایت چی؟ مهریه؟ نمیدونم منظورت چه شکایتی؟ نه والا من شوهرم رو میشناسم با قانون و شکایت ینی اعلام جنگ و من نمیخام بدتر بشه موضوع

خوب قانون میگه حق طلاق با مرده..من نمیدونم موضوع شکایت چی باید باشه اینجا..چون نفقه میگیرم ازش

اگه میخای قانونی عمل کنی بهتره اول با وکیل مشورت کنی 

اگه هم میخای راحت تر کارت راه بیوفته تهدیدش کن یا از یکی ک حرفشو گوش میکنه کمک بگیر