2777
2789
عنوان

دست چپم درد میکنه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 28 پست
بابام سکته کرده پاشده به خانواده گفته من حالم خوب نیست گفتن چیزی نیست ۳روزمونداینجوریدحالش بدترشده ا ...

الهی عزیزم غصه نخور ایشالله خوب میشه حالش مامان منم دوبار سکته کرد و رگ قلبش دور از جون بابات بسته بود آنژیو کرد خوب شد ایشالله پدر شمام زود حالش خوب بشه و برگرده خونه خیلی مواظبش باشین سکته مغزی و باید زود ببری دکتر  🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم غصه نخور ایشالله خوب میشه حالش مامان منم دوبار سکته کرد و رگ قلبش دور از جون بابات بسته ب ...

سکته مغزی کرده اصلاباورم نمیشه خانواده ام اینجوری بی احساس باشن نسبت بهش الهی بگردم حتی بهم زنگم نزده بگه 😔😔😔

من دوسال این دردو داشتم.دوتا متخصص قلبم رفتم تشخیصشون درد عصبی بود که دارو دادن اوکی شد

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سکته مغزی کرده اصلاباورم نمیشه خانواده ام اینجوری بی احساس باشن نسبت بهش الهی بگردم حتی بهم زنگم نزد ...

شاید از عمد نبوده عزیزم 

غصه نخور ایشالله خوب میشه به امید خدا وقتی مرخص شد حتما روزی یه بار زنگ بزن حالش و بپرس هم خاطرت جمع میشه هم مواظب شی. 

خدارو شکر حالت خوبه دعا کن منم رفتم چیزی نباشه🙏

نگران نباش اکو میکنن تشخیص میدن.من که فکر میکردم هر لحظه ممکنه برم پیش خدا.خیلی دردام شدید بود نقریبا شبا تا صبح از درد دست و گردن نمیخوابیدم.همزمان آلرژی هم داشتم خفه میشدم.دکتر قلب نجاتم داد😁

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
نگران نباش اکو میکنن تشخیص میدن.من که فکر میکردم هر لحظه ممکنه برم پیش خدا.خیلی دردام شدید بود نقریب ...

منم خیلی از ناراحتی قلبی داشتن میترسم همش میگم نکنه مشکل قلبی دارم و دور از جون شما بمیرم واسه همین صبر کردم ببینم عضلات گرفته امروز دیدم ده روزه و هنوز خوب نشده منم فردا میرم دکتر ببینم از چیه از استرس باشه ولی از رگای  قلب نباشه

شمام ایشالله همیشه سلامت باشی

منم خیلی از ناراحتی قلبی داشتن میترسم همش میگم نکنه مشکل قلبی دارم و دور از جون شما بمیرم واسه همین ...

منم چون تو خانوادم مشکل قلبی زیاد بوده.همش فکر میکردم رگام گرفته.احتمالا افتادگی دریچه میترال هم باشه.مطمئن باش چیز مهمی نیست.من یه هفته ای خوب شدم .قربونتون ان شالله همیشه سلامت باشی گلم