2777
2789
عنوان

دست چپم درد میکنه بچه ها

363 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها 

من دست چپم ده روزی هست درد میکنه مخصوصا بازوم گردن و شونه همون دستمم درد میکنه اما دست راستم خوبه 

کسی تجربه من و داشته امکان داره ناراحتی قلبی باشه یانه 

چون من اصلا درد قفسه سینه ندارم فقط دستم و گردنم و شانم.. دردش خیلی زیاد نیست ولی درد میکنه و سنگینه گاهی هم به اصلاح تیر میکشه تا نوک انگشتام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیری اکو قلب بدی. 

اولش میترسیدم چون مامانم تازه آنژیو کردهبعد گفت شاید عضلات گرفته کم کم خوب میشه که دیدم نه خوب نشد ولی فردا باید برم دیگه 

دختر من دست چپش درد میکرد بعد ۱۰_۱۲ روز خیلی شدید شد و درد قفسه سینه گرفت به طوری که همش هق هق میکردو گریه و 3 شبانه روز اصلا نخوابید دکترا هم تشخیص نمیدادن بیمارستان هم 4 روز بستری بود انواع ازمایش ها اکو ولی همه میگفتن سالمه 

یه عالمه دکتر قلب و ارتوپد دیدنش ولی هیچکدوم تشخیص ندادن 

تا بعد 4 روز مرخصش کردن گفتن ما نمیتونیم تشخیص بدیم اینجا باشه هم کرونا میگیره 

اومدیم خونه دیگه با هزار تا دارو و... بعد چند وقت خوب شد 

خدا بد نده عزیزم چرا مگه ایشونم اینطوری میشدن

بابام سکته کرده پاشده به خانواده گفته من حالم خوب نیست گفتن چیزی نیست ۳روزمونداینجوریدحالش بدترشده امروزبردمش دکترمغزواعصاب معاینه کردگفت بروبستری😭😭😭😭