2777
2789
عنوان

لطفااااااا جواب بدین همگی💔🙃🖤

93 بازدید | 18 پست

کسی بهتون خیانت کنه یا اگه کرده چکار میکنین اگه فرصت بخواد فرصت میدین چجوری میبخشین درک میکنین کوتاه میایین یا کلا تموم میکنید؟؟؟

خیلی دوستش دارم دو دلم تو دوراهی گیرم

هم دلم میخواد فرصت بدم هم میترسم تکرار شه باز

حالش خیلی بده میگه یه فرصت بده درست میکنم همه چیو برام دعا گرفتن باید برم ملا

عزیزم بستگی به شرایطت داره 

اگه بچه داری باید بیشتر فکر کنی 

ولی من خودم از اولشم خیلییی تاکید کردم ک خیانت خط قرمز منه ،

اگه حتی یه بارم خیانت ببینم همه چی تموم میشه

فرصت می دم چون ممکنه بعدا پشیمون بشم که چرا یه فرصت دیگه به رابطمون ندادم .

خودمم گاهی به نظرم ببخشش از هر نوع تنبیهی موثر تره 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه طرفت رو درک می کنم نه به اندازه اشتباهی مثل خیانت اما شده برام اتفاق بیفته که کاری کردم که واقعا پشیمونم و یه بخشش به اندازه یه معجزه خوشحالم کنه ......خدا مهربون و بخشنده هست و آدم های مهربون و بخشنده رو هم دوست داره ....

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

و اینکه طرفت رو درک می کنم نه به اندازه اشتباهی مثل خیانت اما شده برام اتفاق بیفته که کاری ک ...

چقد حرفاتون آرامش داره و قلب پاک و مهربونی دارید مرسی مهربان جان🙏💖🥺حاجت روا باشین

چقد حرفاتون آرامش داره و قلب پاک و مهربونی دارید مرسی مهربان جان🙏💖🥺حاجت روا باشین

❤️🌙⭐️💋

نه نامزد🙃

لطفا اگ قرار باهم ازدواج کنید،بیشتر فکر کن وحتی اگ بهش یه فرصت دیگ دادی بیشتر باهاش زمان بزار تابیشتر بشناسیش چون الان ک نامزدین وبیشتر اتیش عشق همو دارید خیانت کرد بر تو زندگی چی ..امیدوارم تصمیم خوبی بگیری برای ایندت وهرچی ک ب صلاحت همون شه

نه نامزد🙃

عزیزم باید فکر کنی و ببینی چه جوریه 

بعضیا اشتباهی یه بار خیانت میکنن بعدش خیلی پشیمون میشن

و درست میشن

ولی متاسفانه بعضیا دیگه عادت میکنن و بازم تکرار میشه کارشون

لطفا اگ قرار باهم ازدواج کنید،بیشتر فکر کن وحتی اگ بهش یه فرصت دیگ دادی بیشتر باهاش زمان بزار تابیشت ...

مرسی از راهنمایی و قلب مهربونتون لطف کردین چشم حتما🙃🤍