2777
2789

تا یکی کمک میخواد مثلا چت از شوهرش دیده با یه دختر.فرتی میان میگن طلاق  طرف جوونیشو گذاشته پای این زندگی بعد با بچه چطوری راحت طلاق بگیره؟؟یعنی نمیتونه ادامه بده و شوهرش درست بشه؟؟؟؟ یا میگن مادرشوهرم بهم تیکه پروند فرتی میگن بهش بگو به تو چه 

یا هیمن الان یه تاپیکی بودم گفتن مادرشوهرم زیاد میاد خونمون خسته شدم فرتی میگن بندازش بیرون  و خیلی کامنتای بی ادبی و بی عقلانه دیگه که حضور ذهن ندارم ..واقعا این نظرا از یه دختر باشخصیت بعیده مشخصه یه دختر بچه کم تجربه حاضرجواب بی ادب پشت این کاربریه

مجبور نیستیم تو هر تاپیکی نظر بدیم 

لطفا رعایت کنین دختر بچه ها ؛ بذارین یه بزرگتر که تجربه زندگی مشترک چندین ساله داره نظر بده

مرسی خوشملا  

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

بخاطر سنشون سریع جبهه میگیرن.منم اینجوری بودم قبلا

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میان میخورنت

ولی متاسفانه همه نظراتشون از روی هیجانه

من تاپیک زدم تصادف کردم 

طرف اومده میگه خب چیکارکنم خدا عمرمنو بده بهت منم بمیرم!

یعنی درک وفهم در حد پرتقال😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
الان میان میخورنت ولی متاسفانه همه نظراتشون از روی هیجانه من تاپیک زدم تصادف کردم  طرف اومده ...

بذار بیاین اینجا خودشون تخلیه کنن ولی زندگی یکی رو با حرفاشون خراب نکنن   

بله متاسفانه

و بنظرم دوطرفه اس

هم باید رعایت کنیم و سنجیده نظر بدیم

هم باید هرکی هرچی گفت سریع نپذیریم سنجیده تصمیم گیری کنیم برا اموراتمون و زندگیمون

و بنظرم جاهایی ک علم، تخصص، یا حتی تجربه لازمو نداریم، باید سکوت کنیم و با ی دعای خیر ردشیم بریم:)

بذار بیاین اینجا خودشون تخلیه کنن ولی زندگی یکی رو با حرفاشون خراب نکنن    

اون چه زندکیه ک بخواد تحت تاثیر اینجا خراب بشه!!

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
هرکس نظرخودشوبزاربده این خوده فرده که تهش بایدانتخاب کنه که به حرف کی گوش بده وچکاری بکنه

اینو که درسته ولی توجه کن اکثر کامنتاشون مشخصه از رو ناپختگیه خب یکی نیست بهش بگه نظر ندی میمیری

من زیر ۲۰ نیستم ولی اینکه طرف از شوهرش خیانت دیده هر کسی باشه جدا میشه با اون ادم ادامه نمیده چون ادامه دادن اون زندگی پایین اوردن ارزش خودشو و اینکه اینجا وقتی تاپیک میزنیم همه جور ادمی با همه سنی هست نظراشون متفاوته

🤍

آره دقیقا، بنظرم خیلیا که اینجوری نظر میدن بیشتر میخوان جلوی بقیه اعضانشون بدن که مثلا از مردا خوششون نمیاد و اینا.....

البته همه نی نی سایتو به سایت فمنیستی میشناسن طبیعتا باید ضد مرد و مادر شوهر باشه دیگه.

اون چه زندکیه ک بخواد تحت تاثیر اینجا خراب بشه!!

بالاخره آدم جوگیر زیاده گوش میده حرفشون تو لحظه تصمیم میگیره

خیلی از مشکلات حل میشن حتی اگه اینجا تاپیک نزنیم

شاید طرف واسه درد دل زندگیشو ریخته اینجا نه نظر دادن

من زیر ۲۰ نیستم ولی اینکه طرف از شوهرش خیانت دیده هر کسی باشه جدا میشه با اون ادم ادامه نمیده چون اد ...

نه مثلا ما تو یه جمله سه خطی زندگی طرفو میخونیم چجوری راحت بهش بگیم طلاق بگیر؟؟ حتی اگه واقعا حقش موندن تو اون زندگی نباشه

اینا میان پست اول میگن طلاق و تمام...

خب ببین مشکلش چیه خیانتش در چه حده؟ بعد بگو