2777
2789
عنوان

کاش میشد بفهمونی به زیر بیست ساله ها که نظر ندن

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 26 پست
نه مثلا ما تو یه جمله سه خطی زندگی طرفو میخونیم چجوری راحت بهش بگیم طلاق بگیر؟؟ حتی اگه واقعا حقش مو ...

درسته عزیزم اره خب مثلا شما نباید خیلی به نظرا توجه کنی منم سنم زیاد نیست ۲۱ سالمه ولی اینجا مثلا تاپیک درددل یا هر چی از زندگیمون میزنیم هم خودمون خالی شیم هم ببینیم بقیه چی میگن بعد تصمیمی که خودمون میخوایم میگیریم

🤍
اینو که درسته ولی توجه کن اکثر کامنتاشون مشخصه از رو ناپختگیه خب یکی نیست بهش بگه نظر ندی میمیری

درسته بایدنظرندن اگه اطلاعات کافی ندارن ولی من میگم اونام این حق بهشون داده شده که اینجانظربدن ومانمیتونیم این حقوازشون بگیریم اینکه میگی زیر20سال نظرنده به مظرم به سن ربط نداره اصلاطرف میبینی 40سالشه میادنظرمیده ولی ازروی نادانی ولی این ماهستیم که تصمیم میگیریم به نظرکی گوش بدیم اینوبایدبپذیریم که همه آدمادلیل نیست که درست بگن چ اینجایا هرجاممکنه باکلی نظرمواجه بشیم که درست نباشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته عزیزم اره خب مثلا شما نباید خیلی به نظرا توجه کنی منم سنم زیاد نیست ۲۱ سالمه ولی اینجا مثلا تا ...

من برا خودم نمیگم چون زندگیمو اینجا نریختم

ولی میبینم خیلیا همینجوری یچیزی میگن میرم تاپیکاشون تاپیکا مدرسه و امتحان فیزیک و دوست پسریه

مشخصه یه دختر ۱۵ ساله ست

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

درسته بایدنظرندن اگه اطلاعات کافی ندارن ولی من میگم اونام این حق بهشون داده شده که اینجانظربدن ومانم ...

بله درسته حرفتون

ولی نظر خوب نمیدن اکثرشون حرصم دراومد الان چندتا تاپیک بودم که زودی نظر جدایی و بی ادبی به خانواده شوهر میدن  

بذار بیاین اینجا خودشون تخلیه کنن ولی زندگی یکی رو با حرفاشون خراب نکنن    

دقیقا الان داشتم به همین فکر میکردم که کسی که میاد درد و دل میکنه فورا نظر میدن طلاق بگیر. دو فرد آدم بزرگ همه طول زندگی که خوب نیست بالا و پایین داره شاید دستش کم باشه یا زیاد 

خودم من الان بعضی وقتا نمیتونم مامان و بابام درک کنم الان دقیقا از کدومشون باید طلاق بگیرم 

دقیقا الان داشتم به همین فکر میکردم که کسی که میاد درد و دل میکنه فورا نظر میدن طلاق بگیر. دو فرد آد ...

واقعا حق  

بله درسته حرفتون ولی نظر خوب نمیدن اکثرشون حرصم دراومد الان چندتا تاپیک بودم که زودی نظر جدایی و بی ...

😂بیخیالشون واسه این چیزاحرص بخوری که پیرمیشی

البته من خودمم سنم زیادنیست دانشجوام 20سالمه 😂

😂بیخیالشون واسه این چیزاحرص بخوری که پیرمیشی البته من خودمم سنم زیادنیست دانشجوام 20سالمه 😂

نه حرص اونجوری که چروک کنم  ولی خب میگم شاید صاحب تاپیک ساده باشه گوش بده حرفشونو

موفق باشی گلم  

من برا خودم نمیگم چون زندگیمو اینجا نریختم ولی میبینم خیلیا همینجوری یچیزی میگن میرم تاپیکاشون تاپی ...

اره دیدم منم مخصوصا این یکماه نصف شبا خیلی زیاد بودن بهترین کارو میکنی اصلا هر مشکلی هر چی داشتی نگو اینجا نظر هر کی یه چیزیه یکی نمک میریزه روی زخم یکی نظرش باب میل ادمه منم اصلا چیزی نمیگم از زندگیم

🤍
خانم اون تاپیک داماد تعطیل شد نتونستم اونجا بگمولی بخدا نمیخواستم ناراحتتون کنم فقط سوال شد برام

یادم نمیاد کدوم میگی

بعد من از هیچ کسی اینجا ناراحت نشدم و نیستم

احتمالا اگه هم کامنتی جواب دادم برداشت شخصی شما این بوده که من ناراحتم در حالی که وقی نت رو خاموش میکنم اصلا یادم نمیاد کدوم تاپیک رفتم 

وگرنه اصلا اصلا ناراحت نیستن گلم  مرسی که بفکر بودی