2777
2789

حتی خواهر زاده ش هم از شما براش مهم تر باشه حاضر نباشه براتون خرج کنه و ی مسافرت نره تو شرایط سخت پشتتون نباشه حتی تو دوره بارداری و زایمان درکتون نکنه همش احساس سرخوردگی و تنهایی کنید و اون همش ب فکر مادر و خواهرش باشه و استرس کمبود اونا رو داشته باشه چشمش هم دنبال پول پدر شما باشه و ازدواجتون هم با عشق نباشه ولی انتخاب خودتون باشه چیکار میکنید بچه هم دارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعااااا دلم می‌شکنه 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

این زندگی نیست 

همچین انتخابی نمیکنم

اگرم دیگه خییییییییلی مجبور باشم بمونم سعی میکنم فقط تو زندگی به خواسته های خودمو بچم برسم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

منم اولویت میشه فرزندم. به هر حال پدر و مادری که با هم یکی بشن ، مثل دو بال پرواز قوی برای فرزندشون هستن و تو شرایطی که مادر انتخاب اول پدر نیست ، آسیب جدی رو فرزند می بینه. حداقل کاری که میشه کرد همینه که مادر تمام توجه اش رو به فرزندش بده.