حتی خواهر زاده ش هم از شما براش مهم تر باشه حاضر نباشه براتون خرج کنه و ی مسافرت نره تو شرایط سخت پشتتون نباشه حتی تو دوره بارداری و زایمان درکتون نکنه همش احساس سرخوردگی و تنهایی کنید و اون همش ب فکر مادر و خواهرش باشه و استرس کمبود اونا رو داشته باشه چشمش هم دنبال پول پدر شما باشه و ازدواجتون هم با عشق نباشه ولی انتخاب خودتون باشه چیکار میکنید بچه هم دارید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید خودت حس اینکه یه مرد پشتیبان زن و بچه اش هست رو بهش القا کنی. مثلا الکیا ولی باحالت جدی بگو چقدر خ به که تو به فکر مایی. چقدر خوبه که منو بچه مون تورو داریم. تو تکیه گاهی و تو فلان و بهمانی... این چیزا مردا رو تشنه میکنه واسه خدمت کردن به زن و بچه
حرفت حقه باید کنار بیام چون راه بازگشت ندارم کسی پشتک نیست
ببین باید تو زندگی سر سخت باشی و بجنگی، همه زندگی ها همینه یجاش میلنگه باید خودت به داد خودت برسی ،سعی کن تو هر شرایطی برای خودت یه پس انداز داشته باشی ،لباس خوب بپوشی،به پوستت برسی ،درس بخونی،کتاب بخونی خودت رو یجوری بالا بکشی تا دیگه به کسی نیاز نداشته باشی،معمولا این حس ها وقتی تو زن ها میاد که هوروموناشون بهم خورده، وگرنه تو شرایط عادی میگی گور بابای شوهرم و الویت هاش