2777
2789
عنوان

تنقلات سالم برای بچه ها

301 بازدید | 9 پست

شما به بچه هاتون تنقلات در طول روز چی میدین؟ 

بجز میوه و آجیل

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

منظورم تنقلات سوپرمارکتی هس

بستنی میگن زیاد خوب نیس

چیپس و پفک و شکلات هم که مضر هس

چوب شور چی؟ 

ژله آماده؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش مضره ولی خب نمیشه نداد

یخمک 

بستنی

لواشک 

پفیلا

چیپس

ژله

اینا رو دخترم میخوره ولی نه همش رو هر روز

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من چيپس و پفك نميدم خوشبختانه دوست هم ندارهبه جاش پاپكورن و رايس كيك و چوب شور دوست داره.بستني روزي يدونه ميخوره. گاها كيك ميخوره.يه جور نون تركيه هم هس به اسم چوپوك اونم ميخوره. ناگت هم خودم درست ميكنم گاها هم حاضريشو ميگيريم . ماهي دوتا هم نودل ميخوره. در كل زياد سخت نميگيرم

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
همش مضره ولی خب نمیشه نداد یخمک  بستنی لواشک  پفیلا چیپس ژله اینا رو دخترم میخوره و ...

دختر منم میخوره. هرروز بستنی و اسمارتیز و یخمک میخوره

شوهرم سوپرمارکت داره، هرشب براش میاره😐

ولی میخام تنقلات مفید بخوره

نمیدونم بگم چیا براش بیاره

نون تست یا رایس کیک با کره بادوم زمینی هروز میخوره... هرقد میخام کمتر بخوره گوش نمیده اخه آلرژی ام داره... ولی خب از چیپس و پفک بهتره

میوه هم بش میدم. بسکوییتم فقط ترد اونم گاهی میخوره

نون پنیرگردو  حالا یا با سنگک یا نون تست .

بلال

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
دختر منم میخوره. هرروز بستنی و اسمارتیز و یخمک میخوره شوهرم سوپرمارکت داره، هرشب براش میاره😐 و ...

مغزیجات

میوه

شیر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️