2777
2789
عنوان

یه ذره غُر بزنم؟؟؟

111 بازدید | 12 پست

چند روز دیگه تولد همسرمه

ما معمولا جشن و سوپرایز و....نداریم

یه کیک میخریم و آخر شب خسته و کوفته کنار هم با چای میخوریم

حالا امروز فرصت داشتم یکم گشتم عکس یه کیک با مزه پیدا کردم (مینی کیک بود)

گفتم برم سفارش بدم برای تولد همسرم

هر شیرینی فروشی رفتم میگن سفارش زیر 1.5 کیلو قبول نمیکنیم، مینی کیک هم که اصلاااا

شیرینی فروشی که مشتری همیشگیش هستیم هم همینطور!!!!

آخرم به همین سفارش دادم ولی

1. کیک تولد های آماده و مینی کیک های توی ویترینن همشون کوچولو هستند بعد میگه کمتر از 1.5 کیلو نمیشه

2. همون کیک آماده هاشو کیلویی 120 میفروشه، بعد سفارشی رو گفت کیلویی 180

3. گفت چقدر بیعانه میدی؟ گفتم همشو ، بعد که کارت کشید گفت حالا ممکنه بیشتر بشه بعدا که آماده شد وزن میکنیم باید اضافه شو پرداخت کنید!

(میدونم بیشتر بشه باید پرداخت کنماااا، ولی این انگار دید من خیلی منعطف بودم فکر کرد کیکو بیشتر هم بکنه بیشتر پول بگیره...)

هیچی دیگه یکم غر بزنم خالی بشم

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش حداقل سفارش نمی‌دادی ی مینی کیک از تو یخچال های خودشون برمیداشتی این دیده قشنگ می‌تونه بگیره ازت 

ی کاری کن کیک رو گرفتی دیگه اضافه نده هرچی داد و بیدادم کرد راهتو بگیر برو

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
خودت درست میکردی خوشمزه ترم بود کیکای آماده رو اگه بدونین چجوریه نمیخورین دیگه

ما چون شکر سفید مصرف نمیکنیم اکثرا خودم درست میکنم ولی دوست داشتم طرح روش بامزه باشه و خودم هنرشو ندارم

کاش حداقل سفارش نمی‌دادی ی مینی کیک از تو یخچال های خودشون برمیداشتی این دیده قشنگ می‌تونه بگیره ازت ...

آخه اون طرحی که دیده بودم بامزه بود و تو ویترین نداشتن

پولشم میدم ولی لجم گرفت