یکی انقدر بچشو گند باراورده همرو از دم کیزنه و قلدره خوب بچه ی من اروم و دوست داره با همه بازی کنه و دوست باشه اگه اون قلدره بچرو بزنه یا وسایلشو بگیره مسلما یه بار کوتاه بیام دوبار کوتاه بیام دفعه سوم دیگه تحمل نمیکنم
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
زیاد دیدم تو تاپیک ها اتفاقا الان داشتم تو یه تاپیکی می خوندم نوشته بود تو دعوای بچه ها نباید دخالت کرد اتفاقا من دخالت میکنم حتی بهش گفتم اگه کسی اذیتت کرد و از پسش برنیومدی به بزرگتری که اونجاست بگو
کی همچین نظری داده اخه!!!دعوا یعنی مثلا اسباب بازی رو از دست هم بگیرن!دیگه کتک کاری رو که باید دخالت کرد!دخالت هم یعنی بچه رو با یه چیز دیگه سرگرم کنین نه اون بچه دیگه رو دعوا کنین یا خودتون قهر کنین برین!!!
مامان امید شما که روانشناسی خوندی با بچه های قلدر ادم چیکار کنه بچه ی ای که همش در حال دعوا و زدن و هل دادنه و مادرش هم ذوقشو میکنه ادم بره جلو مادره بهش برمیخوره نره جلو برای بچه بد میشه که نمیتونه مثلا از اسباب بازی مشترک استفاده کنه من اگر ببینم تو بازی بچه ها یه بار بچم اسباب بازی رو بگیره یه بار همبازیش چیزی نمیگم ولی این که با قلدری همش یه بچه اسباب بازی ها رو برداره هول بده بزنه اصلا نمیتونم تحمل کنم.