2777
2789

ولی الان پشیمونم میگم ک چرا نشون دادم اخه یه تک پوش ۴۰ تومن میشه ک با پس اندازم خریدم ب شوهرمم قرض تازگیا ۲۰ تومن دادم قبلن هم زیاد دادم ولی پس نداده ولی اخلاقش خوبه هرچقدر پول بخام میده ن نمیگ ولی الان پشیمونم ک چرا نشون دادم البته یکم شوک شد باور نکرده چ کنم

حالا مگه چی شده ؟

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم خوشحال میشه پولمو دادم به طلا چرت و پرت نخربدم چندساله پس انداز مبکنم یه گردنبند ۱۴تومنی خریدم اولش انگار خوشحال شد ولی چند روز بعد تو دعوا گفت مامانم از تو بیشتر به فکر منه(ما داریم زمین بابامو میسازیم مامانش ۲۰تومن بهش داده کمک)نمیگه زمین از شماست میگه مامانم بیست تومن داده😑

دیگه تا کم میاره رو تک پوش تو حساب میکنه این 40تومن رفت پیش بقیه پولهای پس نداده    

اره از همین میترسم خدایی چون پیارسال قرعه دراومد رفتم ۳ تا النگو خرید سریع لازمش شد فروخت

الان ناراحتم ک چرا پس انداز مخفیمو فهمید

میدونی چقدر الان پیش خودش فکر میکنه 

و میگه چقدر همسر خوب و زرنگ داره و پس انداز میکنه 

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

من فکر میکردم خوشحال میشه پولمو دادم به طلا چرت و پرت نخربدم چندساله پس انداز مبکنم یه گردنبند ۱۴توم ...

منم از خودم یکم میزنم پس انداز میکنم ولی شوهرم هرماه ب مامانش سر ماه دقیق پولو میزنه حتی لنگ باشیم کاش نمیگفتم