2777
2789

من خودم پنجره یا شیشه تمیز میبینم انگار روحم جلا داده میشه😂

وقتی رو یه چیز نرم دست میکشم ، وقتی تو سرما دستمو کنار لیوان چای میزارم ، وقتی تو خیابون یه نسیم خنک میاد ، وقتی نور غروب رو میز و خونه میوفته ، وقتی خونه ساکته و هزار تا چیز دیگه

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوس ، بارون ، یکی موهام و ناز کنه ، برام شیرکاکائو یا پفک بخره ، وقتی دستم و میگیره دستم و ناز کنه ، و کسی که برام رژلب بخره

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش

ب جان خودم بیرون باشم برسم دستشوییه خونه رو ببینم انگار از مادر متولد شدم😕

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
صدای ترق توروق مفاصلم😍😂

وای من میشنوم اعصابم به هم میریزه

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...
با هیچ چیز خوشحال نمیشم دیگه/:

تو کلمه غیرممکن هم حتی ممکن وجود داره ناامید نباش

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

خوراکی

مثل بچه های دو ساله تا از بیرون مامانم میاد میپرم ببینم خوراکی چی خریده برام 🥺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/