2777
2789
عنوان

شماره مرکز سنجش تخصصی در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 52 پست
بعد یه چیز دیگه بچه ها که مرحله دوم قبول میشن  که تو پروندشو ن دیر آموز نمیزنن آخه اینم از یکی ...

نه حرکتی نگرفتن.بمن ک چیزی نگفت .گفتم اینجا هوش و هم عدد میرنید گفت اینجا میان ک فقط ببینیم جز بچه های استثنایی هستن یا نه 

مثلا ی بچه اوتیسم بود ک البته کاملا مشخص بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد یه چیز دیگه بچه ها که مرحله دوم قبول میشن  که تو پروندشو ن دیر آموز نمیزنن آخه اینم از یکی ...

یکی از دوستان تو همین سایت ک پسرشونو بردن من باهاشون در ارتباطم کاربرگ سنجش پسرشو بعد اینکه برد تخصصی و تو سایت اوکی شد فرستاد هیچی توش ننوشتن.فقط بالاس لجا ارجاع ب تخصصی نوشتن ثبت نام در مدارس عادی بلامانع است.با همون توضیحات قبل 

امروز بردمش سنجش تخصصی منو نزاشتن برم پیشش بمونم.ی سری چینه چوبی روش تصویر داشت و به شکل مربع و مثلث ...

سلام 

مبارکه انشالله روزی ما 

ممنون که اومدید خبر دادید 

چقدر بچه داخل بود 

میش لطفا بگید چیا در مورد زایمان و زشد بچه پرسیدن؟ 

سلام  مبارکه انشالله روزی ما  ممنون که اومدید خبر دادید  چقدر بچه داخل بود  ...

ضربه به سرش خورده یا نه؟زایمانت طبیعی بوده یا سزارین؟بچه چندمه؟سر موعد راه رفت ،حرف زد و ...؟تو خانواده تون سابقه بیماریهای ذهنی و جسمی دارید؟

ازین سوالات

44072282

سلام خانم، امیدوارم کامنت من رو بخونید، خواستم ازتون تشکر و سپاسگزاری کنم بابت شماره ای که تو سایت گذاشتید، خیلی به من که این همه منتظر بودم کمک کرد، کلی براتون دعا کردم، ممنون از شما، سایتون مستدام 🌼🌼🌼🌼🌼🌼💜💜💜💜

خواهش میکنم عزیزم.🥰🥰🥰😘😘😘😘

عزیزم من دخترم رو حدود یکماه و خورده ای پیش بردم سنجش 

یه برگه دادن برای ارجاع ب متخصص چشم

که برم چک کردن و مهرو امضا زدن و بردم دادم به پایگاه سنجش

و هیچ چیز دیگه ای نگفتن

حالا امشب برام پیام امده که برای بررسی تخصصی هوش باید دخترم رو شنبه ببرم مجتمع نابینایان شهید محبی صادقیه

گیج و کلافه شدم 

اخه اگر مشکل بیناییشه چرا تو پیامک نوشته سنجش تخصصی هوش

میشه کمکم کنید و بگید به شما چطور اطلاع دادن که برای مرحله بعد باید ببرید

اولیای گرامی برای سنجش تخصصی هوش فرزند خود ...... در تاریخ شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۲، ساعت ۱۳:۰۰ به مرکز شهید محبی واقع در فلکه دوم صادقيه- خ آيت اله کاشاني- روبروي پمپ بنزين- جنب پل هوايي- مجتمع نابينايان شهيد محبي (جواد موفقيان) مراجعه فرمایید.

اداره آموزش و پرورش استثنایی کشور

این متن پیامکه

چرا اون پایگاه به ما چیزی نگفت که سنجش هوش هم مشکل داشته

عزیزم من دخترم رو حدود یکماه و خورده ای پیش بردم سنجش  یه برگه دادن برای ارجاع ب متخصص چشم که ...

من پسرم اضطراب جدایی داره،اضطراب داره،اعتماد بنفس کمی داره...من پشت در اتاق سنجش بودم ،سوالات و جواب داد،ولی لی لی نرفت ،توپم انداخت نگرفت،ینی گفت نمیتونم اونام حرکتیاشو زدن نیاز به تلاش.نگران نباش احتمالا چیزی ازش پرسیدن انجام نداده،اونا فقط میخان مطمئن شن جز بچه های استثنایی نباشه دور از جون.

بمن خبر ندادن،من دیدم بالای برگه سنجشش تو سامانه نوشته ارجاع ب تخصصی ،پیگیر شدم از چن جا تو تهران این شماره رو گیر آوردم خودم ز زدم نوبت گرفتم بردمش ،اونجا گفتن مشکلی نداره