2777
2789
عنوان

شماره مرکز سنجش تخصصی در تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 2131 بازدید | 52 پست
من پسرم اضطراب جدایی داره،اضطراب داره،اعتماد بنفس کمی داره...من پشت در اتاق سنجش بودم ،سوالات و جواب ...

ممنونم

به شما هم اون پایگاهی که بار اول برده بودید چیزی نگفت که احتمالا به مرحله دوم بکشه و ...؟؟

بدجور بهم ریختم

اولیای گرامی برای سنجش تخصصی هوش فرزند خود ...... در تاریخ شنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۲، ساعت ۱۳:۰۰ به مرکز شهی ...

نمیگن خب،شما میرفتی تو سایت مای مدیو خودت متوجه میشدی ارجاع ب سنجش تخصصی شدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم به شما هم اون پایگاهی که بار اول برده بودید چیزی نگفت که احتمالا به مرحله دوم بکشه و ...؟؟ ...

نه نگفت .من چون پشت در وایسادم شنیدم ک لی لی نرفت و گفت حرکایشو انجام نمیده میزنم‌نیاز ب تلاش.وگرنه اونا هیچی ب هیچکس نمیگن

ممنونم به شما هم اون پایگاهی که بار اول برده بودید چیزی نگفت که احتمالا به مرحله دوم بکشه و ...؟؟ ...

اصلا ناراحت نباش،همه قبول میشدن،اکثرا بچه هایی بودن خجالتین یا اضطراب دارن جوابارو درست ندادن یا همکاری نکردن.من ی دونه اوتیسم اونجا دیدم ک کاملا مشخص بود طفلک اوتیسمه

نمیگن خب،شما میرفتی تو سایت مای مدیو خودت متوجه میشدی ارجاع ب سنجش تخصصی شدا

من وقتی برگه متخصص چشم رو بردم ، از پایگاه اولی پرسیدم گفتن دیگه همه چی اوکیه

الان بعد ازین پیامک رفتم تو سایت مای مدیو دیدم که ارجاع زده و تو موارد بینایی چشم چپ و راست نوشته مشخص نشده   بینایی کلی رو نوشته سالم   تشخیص رنگ رو نوشته مشکل دارد

یعنی باتوجه به اینا الان فقط تست بیناییه یا هوش هم هست

برای شما جزییات چطور نوشته بود

من وقتی برگه متخصص چشم رو بردم ، از پایگاه اولی پرسیدم گفتن دیگه همه چی اوکیه الان بعد ازین پیام ...

برا من همچی طبیعی و بدون مشکل زده بود .شما دخترت رنگارو بلد نبوده پس ،حتما نقاشی نمیکنه رنگارو کار نکرده بلد باشه،اونا دیگه میگن هوش و اینا.بزرگش میکنن.مثلا سری اول ۱تا۱۰ و میپرسیدن ی بارم میگفتن برعکس بشمار،من خیلی بچه های باهوش و دیدم برعکس و نمیتونستم بشمرن جز اونایی ک تمرین کرده بودن از قبل.نگران نباش،رنگارو باهاش کار کن.بگو نقاشی بکشه مثلا خودشو بکشه تمام اجزا صورت و بکشه 

عزیزم خیلی ممنون که وقت گزاشتی و داری جواب میدی شما رو انگار خدا رسوند  پراسترس و ناراحت بودم ...

من خودم این استرس و کشیدم برا همین تاپیک زدم.نگران نباش چیزی نیست 

من خودم این استرس و کشیدم برا همین تاپیک زدم.نگران نباش چیزی نیست  

قربونت عزیزم

اخه تمام رنگها رو هم بلده حتی طیف رنگهارو هم با اسم میدونه  تفاوت اجری با نارنجی  نمیدو نم لیمویی با خردلی همههه رو میدونه  نقاشی هم میکشه

اصلا موندم انجا رفته چی ازش پرسیدن و این چی نتونسته جواب بده ک اینطور شده مگر همون اعداد معکوس رو نتونسته باشه و یا چون استرسیه  نتونسته باشه ارتباط بگیره

همون روز هم به من نگفت چی پرسیدن و ... فقط گفت تابلوی بینایی سخت بود   همین

اصلا ناراحت نباش،همه قبول میشدن،اکثرا بچه هایی بودن خجالتین یا اضطراب دارن جوابارو درست ندادن یا همک ...

ببخشید این علائم اوتیسم که دیدید رو میشه شرح بدید؟ چطوری بود مگه حال و احوال اون طفلک؟ 

ببخشید این علائم اوتیسم که دیدید رو میشه شرح بدید؟ چطوری بود مگه حال و احوال اون طفلک؟ 

از بغل والدینش پایین نمیومد،حرکات تکراری،همش دستش و تکون میداد و ی صدای نامفهوم درمیاورد.علائمشون واضحه ،چقدر برای مدررمادزش ناراحت شدم بنده خداها

سلام، خواستم کمکتون کنم ما هم تقریبا همین مشکل رو داشتیم هستید؟ 

سلام روزتون به خیر

خیلی ممنونم از شما

شکرخداامروز دخترم رو بردم و قبول شد

با این حال خوشحال میشم تجربتون رو برام بگید 🌷