2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۲

159 بازدید | 24 پست

رشتم انسانیه و کنکور دارم امسال.

طول سال فقط خوندم برای نهایی که ۴۰ درصد رو بگیرم با توجه به سطح سوالات نهایی نمره هام بنظرم زیاد جالب نمیشه..

برای کنکور برنامه ۲۰ روزه گرفتم ولی انقدر سنگینه نمیتونم برسونم خودمو. از یطرفم استرسشو دارم کلا نمیدونم چیکار کنم :/

از یطرف میگم میشینم پشت کنکور یسال میخونم استعدادشو دارم از یطرف این برنامهه انقدر سنگینه و حالمو بد کرده که میگم هرچی قبول شدم میرم اگرم نشدم میرم ازاد :/

شما بودین چیکار میکردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بیست روز چیز زیادی نصیبت نمیشه الکی فقط خودت رو خسته میکنی

بیست روز کل دهم و یازدهم و دوازدهم تقریبا تو برنامه هست ولی به اون تسلطه که دلم میخواد فکر میکنم نمیرسم 

اگه بهت بگم من سال ۹۲ با دو هفته خوندن کنکور فرهنگیان قبول شدم انگیزه میگیری بری جلو🤔

واقعا؟

رشتت چی بود؟

پایت قوی بوده؟ ما دهم و یازدهم مجازی بودیم الان تقریبا همه درسا جدیدن 

میشه بگی چجوری خوندی  و چیارو خوندی

من مثل شما اولش رفتم گاج مشاورش یه برنامه ی سخت داد برنامشو بوسیدم گذاشتم کنار اومدم چند تا کتاب انتخاب کردم و همونا رو خوندم منظورم کتابای گاج نقره ای یا همون میکرو هست 

دین و زندگی

جامعه شناسی

عربی

روان شناسی 

اینا رو خیلی خوندم نرسیدم اقتصاد یا زبان یا کتابای دیگه رو بخونم ولی همین چندتا رو هم عالی زدم

واقعاااااااااا؟؟؟؟

بله از اون زمان ده ساله میگذره منم مثل اسی خیلی ناامید بودم و تصمیم داشتم بزارم برای سال بعد ولی با یه جمله ی مامانم تصمیم گرفتم دیگه نزارم واسه سال بعد بهم گفت دخترم تلاشتو بکن تو این دو هفته که مونده اگه جواب گرفتی که چه عالی نگرفتی حداقل پیش وجدان خودت آسوده ای 🥰

من مثل شما اولش رفتم گاج مشاورش یه برنامه ی سخت داد برنامشو بوسیدم گذاشتم کنار اومدم چند تا کتاب انت ...

درصدات تو کنکور خیلی بالا بود؟ 

بنظرت با خوندن اقتصاد و روان و جامعه و عربی و فنون فقط قسمت عروض و یکمی تاریخ ادبیات و سبک میشه یچی خوب قبول شد؟