2777
2789
عنوان

تکلیف وسایل های تو یخچال چی میشه کسایی ک رفتن قهر برا طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 71 پست
روز قبلش خوش و خرم رفتین خرید بعد فرداش تصمیم به طلاق گرفتین؟ تو اون نصف روز چه اتفاقی افتاده که تص ...

من یکسال بوده ک شوهرم نقشه داشته و فقط وانمود میکرده من خبر نداشتم با نقشه من رو از خونه بیرون کزد 

ی چیزی روز قبلش بهم میگفت همکارم  که زن داره پرونده اش اومده محل کار با ی دختر گرفتنش.... منم گفتم خاک تو سرش 

اصلا مگه میشه این فهمیده باشه به نظرت میخواسته ببینه عکس العمل من چیه یعینی خودش هم خیانت کرده بوده یعنی دوست دختر داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله زودتر مشکلتون حل بشه💚💚 

حق داری بانو

چرا که تو با تمام وجودت یه زندگی رو ساختی و حتی یخچالت رو با تمام عشق و زندگی چیدی و الان میخوای بدونی اون ذره ذره ای که ساختی قراره دقیقا چی بشه؟!

تکه تکه وسایلا

تکه تکه خوراکی ها

حق داری💚

ان شاء الله هر چی صلاحتونه همون بشه 💚

من یکسال بوده ک شوهرم نقشه داشته و فقط وانمود میکرده من خبر نداشتم با نقشه من رو از خونه بیرون کزد&n ...

دلیل طلاقتون چیه؟ اگه الکی و بدون دلیله پدرش رو دربیار کل مهریه ات رو ازش بگیر

نکنه جاری منی😁دقیقا خانواده ی شوهر منم همین حرفو میزنن. تا العان فکر میکردم ادمایی به نفهمی اونا و ...

خانواده همسر خودم خوبن شکر خدا ازین حرف ها و حاشیه ها نداریم ولی اطرافمون می بینیم تو همین سایت هم فراوون ازین موارد گفته میشه دیگه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
کامنت های اینچنینی درباره خانواده همسر میبینم میگم کار درستی کردم کات کردم وگرنه قلبم آتیشه دائم ...

خیالت راحت ندیده ونشناخته مطمنت کنم که اصصصلا یک درصد هم ب دلت شک راه نده.خوشحال باش شکرکن که تمومش‌کردی.