2777
2789
عنوان

بارداری

103 بازدید | 18 پست

سلام رفقا خوبید 

یه سوال مهم فوری داشتم ممنون میشم جواب بدید من امروز روز۱۶سیکل ام هست دیروز کیت تخمک‌گذاری مثبت بود دو خط پر رنگ انداخت حالا امروز ام امتحان کردم بازم مثل دیروز شد کیت خریدم باز گفتم شاید خطا بوده بازم همون شد حالا مگ نمیگن در ماه فقط یک باره چرا این اینجوری شده؟؟

یعنی بازم اقدام کنم🤔🤦🤦

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تخمک ۲۴ساعت زندس،ی روز قبلش و ی روز بعدش هم معمولا دوتا پررنگ میشه بعدش کم کم خط دوم کم رنگ میشه تا روزای آخر دگ محو میشه،واس من اینجوری بود،الانم اقدام کنی میگیره

مشاور تحصیلی و کنکوری
خب تخمک ۲۴ساعت زندس،ی روز قبلش و ی روز بعدش هم معمولا دوتا پررنگ میشه بعدش کم کم خط دوم کم رنگ میشه ...

من برای تعیین جنسیت اقدام میکنم بعد دکتر گفت روز تخمک‌گذاری اقدام کن بنظرت الان دیگ آزاد شده ؟

سلام منم امروز ۱۶ دوره هستم

پنج شنبه سونو دادم بهم گفت فولیکولا ۱۴ ۱۵ هستن 

از جمعه دارم کیت میزنم ولی خبری نیست دیروز هاله داشت امروزم یه کوچولو هالش پر رنگتر بود طبیعیه که هنوز تخمک آزاد نشده  یا برم سونو بدم باز ؟؟

ممنون میشم کمک کنید 

سلام منم امروز ۱۶ دوره هستم پنج شنبه سونو دادم بهم گفت فولیکولا ۱۴ ۱۵ هستن  از جمعه دارم کیت ...

این کیتا خیلی آدم گیج می‌کنه من کلی استرس دارم سرش میترسم این ماهم از دست بدم دوره هات چند روزس؟