دو دقیقه با معرفی_کتاب# (به خدا تایم گرفتم. خوندن این تاپیک حتی کمتر از این زمان میبره.🤓)

🧬خاستگاه
(اونطور که من دیدم مترجمان دیگه با نام «منشأ» یا «پیدایش» هم منتشرش کردن.)
✍️دن براون
📌«از کجا آمدهایم؟ به کجا میرویم؟»
📌«کدوم رو ترجیح میدید؟ جهان بدون علم؟ یا جهان بدون مذهب؟»
🔺به نظر من اومد کتابیه که برای «امروز» و برای «همین لحظه»ست!
میدونید، در زمانه درستی منتشر شده. اگه ده سال پیش نوشته میشد خیالبافی محض به نظر میومد و اگه ده سال بعد نوشته میشد آبکی و پیشپاافتاده بود.📖
هوووووم، دیگه چی براتون تعریف کنم؟🤔
آها💡
یه یارویی تو این داستان هست که شبیه ایلان ماسکه!😁
یکی از شخصیتای کلیدی داستان هم یه هوش مصنوعیه!😁
🔻شما رو دعوت میکنم به یه فنجان علم، شیرین شده با یه قاشق چایخوری مذهب و چند قطره عصاره تخیل☕
📌«...در بین دانشمندان واقعی کسی چون و چرا نمیاره که فرگشت اتفاق میفته یا نه...سوال های بهتر این بود که چرا فرگشت اتفاق میفته؟ و چطور فرگشت شروع شد؟...
...فرض کنید در یک راهرو دراز راه میرید، یک فضای دالانی چنان بزرگ که امکان نداره ببینید از کجا اومدید و به کجا میرید...اون وقت در فاصله دور...یک توپ رو میبینید که داره به سمتتون میاد. میجهه و نزدیک و نزدیکتر میشه تا اینکه آخرسر از کنارتون میگذره و به راهش ادامه میده و انقد دور میشه که دیگه معلوم نیست...
...سوال این نیست که: آیا توپ جهش میکنه؟ چون مشخصا توپ میجهه. میتونیم ببینیم. سوال درست اینه که:چرا میجهه؟ جهشهاش چطور شروع شده؟ کسی بهش لگد زده؟ آیا توپ خاصیه که از جهش خوشش میاد؟ آیا قوانین فیزیک این راهرو طوری بوده که توپ چارهای جز جهش تا ابد نداره؟...
...در مورد فرگشت هم ما نمیتونیم اون قدر گذشتههای دور رو ببینیم که بدونیم فرایند چطور شروع شده...ما فقط میتونیم ببینیم چه اتفاقی داره میفته...»
🔖_بریدهای از کتاب_
همچنین نگاه کنید به:
شیاطین و فرشتگان اینجا
و
راز داوینچی اینجا