2777
2789
عنوان

طلاق به خاطر کم پشت بودن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 35 پست
یعنی موهات در چ حد کمه عزیزم

دیگه کم کم کف سرم پیداست فرق سرم خالیه کمپشته دیگه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه اورده 

نمیدونم.... 

آخه همه میگن خیلی از شوهرت خوشگل تری حتی باباش اوایل میگفت ک من رو نبره بازار چون خوشگلم 

اما خب یهو موهام ریخت کم پشت شد کچل ک نشدم آخه ادم یهو یکم لاغر بشه یا موهاش کم بشه باید زنش رو طلاق بده 

چرا اینجور میگفت خیلی اعتماد به نفس ام داغون شد

عزیزم من مشاوره پوست و مو داروخونه هستم... اگ مشکل‌هورمونیت رو حل کردی و زیزنظذ دکتر زنان بودی و دگ مشکل نداری میتونم درمورد محصولات و قرص های زینک اینا باهات صحبت کنم اگ خواستی

میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭
وای نه خیلیا اینقدر اهمیت نمیدن که ممکنه یکی بهشون بگه برگردن بگن نه کجا کمه موهات فلانی من که توجه ...

بازم تو عرف پذیرفته نیس به خصوص برا یه خانوم حالا باز برا مردا عادی تره این قضیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یکی از خانمای فامیلمون مو کاشته ...مشکل حل نشدنی نیست

تضمینی نیس که حتما جواب بده من دیگه کلا قید مو و ازدواج و همه چی رو زدم

منم همینطوری شدم البته من تصمیم گرفتم کلا ازدواج نکنم دیگه چون بلاخره طرف مقابلمم حق داره

پیج sogand_haircare رو ببین

بخدا تبلیغ نمیکنم🙏🏻یه نگاه به پیج بندازی متوجه میشی ک فقط اطلاع رسانیه راجع به بیماری های مو و درمان های گیاهی مثل ماسکای خانگی مثل حنا و ... 

قصدم فقط کمک بود❤️

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
نمیدونم....  آخه همه میگن خیلی از شوهرت خوشگل تری حتی باباش اوایل میگفت ک من رو نبره بازار چون ...

مطمئن باش بهونه اورده 

اینو تجربه ام میگه بهت 

یبار رک و راست بگو من خوشم نمیاد چپ و راست هی ازم ایراد میگیری هرکسی نقاط ضعف و قوتی داره خودتو ببین اول 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
پیج sogand_haircare رو ببین بخدا تبلیغ نمیکنم🙏🏻یه نگاه به پیج بندازی متوجه میشی ک فقط اطلاع رسانی ...

من دیگه فقط باید برام معجزه بسه دو سه ساله انواع راه ها رو رفتم

من فرق سرم افتضاح شده اینقد که خودم میگم شوهرم نگفته خداروسکر و البته لینکه خودشم کاشت کرده شاید بی تاثیر نباشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من دیگه فقط باید برام معجزه بسه دو سه ساله انواع راه ها رو رفتم

معجزه هیچ وقت اتفاق نمیفته

همه چی دست خودته

من و خیلیا درمان شدیم با راهکارای خیلی ساده ... جالبه نظراتو ببینی تو کامنتا و هایلایتا متوجه میشی ، درحالیکه قرص و درمان کیلینیکی رومون جواب نداده

موفق باشی❤️

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕