2777
2789
عنوان

طلاق به خاطر کم پشت بودن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 1384 بازدید | 35 پست
معجزه هیچ وقت اتفاق نمیفته همه چی دست خودته من و خیلیا درمان شدیم با راهکارای خیلی ساده ... جالبه ...

مچکرم🙏

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من فرق سرم افتضاح شده اینقد که خودم میگم شوهرم نگفته خداروسکر و البته لینکه خودشم کاشت کرده شاید بی ...

شمام دوس داشتی پیج sogand_haircare بنداز ، بالام گفتم تبلیغ نمیکنم فقط قصدم کمک به یه انسانه❤️البته سوگندم تو پیجش چیزی نمیفروشه ک به تبلیغ من احتیاج داشته باشه ، فقط راجع به بیماری های پوست و مو و راهای درمان خانگی مثل ماسکای خانگی مثل حنا و ... اطلاع رسانی میکنه .

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام دوس داشتی پیج sogand_haircare بنداز ، بالام گفتم تبلیغ نمیکنم فقط قصدم کمک به یه انسانه❤️البته ...

ممنون من اینستا ندارم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نمیدونم....  آخه همه میگن خیلی از شوهرت خوشگل تری حتی باباش اوایل میگفت ک من رو نبره بازار چون ...

تاپیک هاتو خوندم شوهرت بهت علاقه قلبی نداره و هیچ ارزشی برات قائل نیست چرا باهاش موندی داری عمر و وقتت و هدر میدی موهات که با یه دکتر متخصص و مجرب و دارو حله اما این شوهر واسه تو شوهر بشو نیست

عزیزم... آخه چرا واقعا...اولش ک خیلی داشت... کاش دوباره عاشفم میشد... 

ول کن بابا عزیز دلم همه اولش عاشقن هممههه کی عاشق میمونه شوهر منم قبلا جونش در میرفت بی من حالا براش فرقی نداره با اینکه روزی صد بار میگه برات میمیرم و بدون تو دق میکنم اما دلم باورش نمیکنه با فکر کردن به گذشته ها خودتو داغون میکنی فقط