2777
2789
عنوان

چاقی صورت ،با ،،

130 بازدید | 9 پست

قرص فت فیس دکتر توی عطاری نوشت برای چاقی صورت ،،میترسم عوارضی داشته باشه کسی استفاده کرده بگه لطفا 

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️

دوستم سه دوره خورد الکیه .هیچ قرصی وجود ندارع که فقط صورتو چاق کنه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من هردو نوعشو خوردم یکی فت فیس قوطی صورتی یکی جوانه گندم.شما اندامتون چاقه یا لاغر؟ 

از من تو یه کارتونی بعد عکس صورت کشیده داخل قوطی نیست ،فت فیس صورتتون چاق شد ،من اندامم لاغر۵۰کیلوم بدن هم چاق شدی؟

از من تو یه کارتونی بعد عکس صورت کشیده داخل قوطی نیست ،فت فیس صورتتون چاق شد ،من اندامم لاغر۵۰کیلوم ...

بله کلا 7یا8کیلو چاق میشی.البته همه جات.عوارضشم اینه میگن باردارنمیشی و کورتون داره وبه مرور پوکی استخون.من یه مدت همه استخونام درد میکرد.ولی اون توکارتونه زود چاقت میکنه جوانه گندم روشه قرمزه کارتونش.باسنو رانو سینت ودرشت میکنه.من چون خودم ارثی پرم بد فرم چاق شدم

بله کلا 7یا8کیلو چاق میشی.البته همه جات.عوارضشم اینه میگن باردارنمیشی و کورتون داره وبه مرور پوکی اس ...

من واسه بارداری هم اقدامم،هیچ مشکلی نداره ازمایش هام بخاطر همین میترسم ،،شما خوردید الان واقعا باردار نشدید چون مطمئنم همشون کورتون دارن،یکماهومیخورم قطع میکنم ۶۰تا قرص

من واسه بارداری هم اقدامم،هیچ مشکلی نداره ازمایش هام بخاطر همین میترسم ،،شما خوردید الان واقعا باردا ...

نخور لاغری باکلاس تره.من مث چی چاق شدم همسرم انقد دعوام کرد.اقدام به بارداری نکردم والا ولی صددرصد تاثیر داره.برو بوتاکس کن

نخور لاغری باکلاس تره.من مث چی چاق شدم همسرم انقد دعوام کرد.اقدام به بارداری نکردم والا ولی صددرصد ت ...

باشه گلم ممنون از راهنماییت ،

ک وقت گذاشتی نوشتی ،اره نمیخورم پودر جوانه گندم میخورم یکم دیر جواب میده ولی کلی عوارض داره شنیدم تحقیق کردم