2777
2789

سقط شده یا سقط  کردی؟؟

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قشنگ پررنگ مثبته؟؟؟ آخه سقط هم بشه بتا افت می‌کنه بی بی چک کمرنگ تر میشه، به نظرم نیاز به یک سون ...

اره قشنگ پررنک مث قبل .هرکارمیکنم نمیتونم عکسشونولفریتم

اگه جفت کنده بشه ولی هنوزداخل بدنم باشندچی بازم بی بی کمرنگ میشه یانه مث قبل پررنک؟

افت می‌کنه اصلا همون جفت هست که هورمون بارداری رو تولید مبکنه، قبلاً آزمایش بتا دادی؟ اگه آره تجدید کن ببین افت کرده یا نه.

سونو کی رفتی؟ درد یک طرفه نداری؟ مراقب بارداری خارج از رحم باش...

حتما پیگیر باش و یک سونو واژینال هم بده.

افت می‌کنه اصلا همون جفت هست که هورمون بارداری رو تولید مبکنه، قبلاً آزمایش بتا دادی؟ اگه آره تجدید ...

ی هفته قبل سنورفتم وازمایش دادم .تیتربتاندادم فقط بتای ساده بود.زده بودعددش ۲۰۰.حالااگه من بازم برم همین بتای ساده روبزنم یعنی این ۲۰۰روبالاپایین میزنه یااگه مثلت باشه بازم میزنه ۲۰۰.من لوله هام بسته بودلاپارسکوپی کردم امکانش هس بخاطرجراحی خارج رحمی باشه؟سونپی واژینال خونریزی دارن میگیرن ازم؟؟

ی هفته قبل سنورفتم وازمایش دادم .تیتربتاندادم فقط بتای ساده بود.زده بودعددش ۲۰۰.حالااگه من بازم برم ...

اگه لوله هات بسته بوده حتما واژینال برو

آره بیمارستان دولتی زنان شهرتون قسمت اورژانس

برو بگو باردارم، خونریزی دارم، سابقه لاپاراسکوپی هم بگو ، اقدامات لازم رو بکنن..

من خارج از رحم بودم و خونریزی داشتم بیمارستان هر روز با واژینال بررسی میکردن توده رو...