2777
2789

۲۴ سالمه سرکار میرم   دنبال ازمون دادن و کار بهتر  هم‌هستم. (میخام بگم فوکوس رو ازدواج ندارم)

از هجده سالگی معرفی داشتم ک تا۲۳ اصلا  بهش فکر نمیکردم. حالا مدتیه دوس دارم لااقل بیان خونمون آدم ببینه طرف کیه  چکارست

ولی ب خودش میگن اصلا ب من نمیگه مستقیم ب طرف  میگ نه.ب  خودمم میگن وقتی درمیون میزارم باهام قهر میکنه محل نمیده منم روم نمیشه تکرار کنم..محیط کارم آموزشگاه  برای کودک مادر یکی از شاگردا‌ به مدیر گفته قصد دارم و شرایطم چیه ب مامانم گفتم از دیشب محل نمیده بهم دوسه بارم گفتم خب نمیشه جواب مدیر اصلا ندم هیچی‌ نمیگ...نظر میدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه نداره شما بزرگی بهشون بگین دوست دارم با خواستگارانم صحبت کنم تجربه کسب کنم بالاخره هر آدمی باید ازدواج کنه دلیل مخالفتشو بپرسین 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

مادرت تنهاست؟ یعنی اگه شما ازدواج کنی تنها میشه؟ شاید میترسه از تنهایی

بچه آخرم 

بابام هست

پارسال  دوستم گفت برای مورد حسابی

۳ روز باهام سنگين  بود

الان پسره  زن گرفته چ احترام و عزتی ب دختره میزاره

مامان منم جوری رفتار میکرد که هیچ کس تا ۲۵ سالگیمون جرئت نکنه بگه خواستگارم میگفت یعنی چی اومدیم خواستگاری اینا بچه ن  و بعد ۲۵ کم کم نرم میشد و من چقدر بخاطر عاقل بودن مادرم خدارو شکر میکنم

زهد ریایی،جهل مقدس...
روم نمیشه نداره شما بزرگی بهشون بگین دوست دارم با خواستگارانم صحبت کنم تجربه کسب کنم بالاخره هر آدمی ...

میگ باید ب بابات بگم

میگم اصلا بپرسم شغل  طرف چیه

سن طرف چنده

قبول نداره میدونم  ب بابامم نمیگه‌

چندوقت پیش  پسر  فامیل  گفتن بعد 

یکسال  زنگ زدن تو عالم  فامیلی گفت بیان  شب  نشینی

من خوشم اومد نماز امام جواد نذر  کرد خونده پسره  از نظرم رفت وقتی گفتم نه گفت شکر  خدا نماز  اثر  کرد😔

مامان منم جوری رفتار میکرد که هیچ کس تا ۲۵ سالگیمون جرئت نکنه بگه خواستگارم میگفت یعنی چی اومدیم خوا ...

خب من میگم اصلا یکی  دو نفر بیان  آدم بدونه چی بپرسه 

دستش  بیاد

برای  آبجیم ۲۶ سالگی  اجازه داد ی‌نفر‌بیاد

اونم خواهرم گفت ملاکا  منو نداره گفت ن خوبه معرف گفته خوبه داد رفت

الان خواهرم خوشبخت نیس 

میگ باید ب بابات بگم میگم اصلا بپرسم شغل  طرف چیه سن طرف چنده قبول نداره میدونم  ب بابا ...

وقتی بابات هست مطرح کن خجالت نداره بچه نیستی باید با این موضوع کنار بیان

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

بچه آخرم  بابام هست پارسال  دوستم گفت برای مورد حسابی ۳ روز باهام سنگين  بود الان ...

واااا چرا خب 

ب بابات بگو میخوام ازدواج کنم 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
بابات صحبت کن اگه میبینی مورد خوبی آیندت خراب نکن مادرت هم کم کم نرم میشه زیاد هم جدی نگیر مادرت احت ...

بابام ک متعصب ابدا

والا از بس گفته ن ۸.۹ ماه یکی ام‌نگفته

همه میگن مامانت تورو نمیده

بچه آخرم  بابام هست پارسال  دوستم گفت برای مورد حسابی ۳ روز باهام سنگين  بود الان ...

حیف شد عزیزم برات صلوات میفرسنم مشکلت حا

ل بشه

ولی از نظرت خودتو با دوستای غیر شاغلت مقایسه کن الان ک شما شاغل هستین کیس های خواستگاری ک میومد بهترن؟ یا فرقی نداره

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

مامان منم همینه هرچی خواستگار خوب و پولدار باشه رد میکنه به بهونه اینکه به ما نمیخورن روی هرکی یه عیبی میزاره

هزاربار بهش گفتم معیارم اول پوله ولی باز دنیال ادم متوسطه میگه باید در حد ما باشن😏

خب طرف کور که نیست میبینه ما پولدار نیستیم میاد خواستگاری مگه مجبورش کردیم😶😑