ببین عزیزم نه تنها مردها بلکه همه از آدمی که طولانی مدت مریض باشه و ناله کنه خسته و عصبی میشن مریضی یه هفته دو هفته قابل تحمل اما تو میگی چند ماه حالم بده پس معلومه شوهرت و خسته کردی اینکه میگی دستام کوچیک شده خواب دیدی اصلا چنین چیزی نبوده زیتدی ناله کردی زیاد از حد افتادی تو جات شوهرت و خسته کردی من خودم پارسال انقدر مریض میشدم میرفتم زیر سرم از هر ده بار یه بارش و به همسرم میگفتم ۹ بار خودم تنها میرفتم دکتر و سرم نمیخواستم مریص بودنم براس تکراری و عادی بشه الان دقیقا مشکلت چیه؟چرا یه دکتر خوب نمیری؟؟برو اما بدون شوهرت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چله جذب سلامتی گوش کن من هم گوش میدم خیییلی ارومم میکنه اگر دوست داری تو هم گوش کن
💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖 خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی
مثانه ام مشکل پیدا کرده اخه من زیاد اه و ناله نمیکنم دیشبم تو خواب بودم از این حرفش خیلی ناراحتم
آه و ناله ام نکنی خلاصه چند ماه میگی مریضم وگرنا آدم یه بار تو خواب همچین حرفی به شوهرش بزنه که شوهره عصبی نمیشه بگه برو طلاق بگیر بیماریت درمان نداره؟مشکل مثانه ات چیه دقیقا؟