2821
2789
عنوان

کیا کربلا رفتند ؟! 💚😍

423 بازدید | 39 پست

میشه یکم از حال هوای کربلا برام توصیف کنید ؟! 🥺

خیلی دلم می خواد بدونم چه حس و حالی داره ؟!🥲❤️

لطفا برا من و همه اون هایی که دلشون می خواد و تا به حال قسمتشون نشده هم دعا کنید 🥺🙏❤️

سلام بر آنان که در دیدار اندک اند و در یاد بسیار...

می‌خوام برم به این زودیا

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط اینو میگم که اونجا که رسیدم  برای اولین بار،اصلا دست خودم نبود،ناخودآگاه و بدون اراده اشکام سرازیر میشد

اونقدر اونجا جو وانرژی خوبی داره که حس میکنی تو بهشتی قشنگگگگگ

هیچ جا تا به حال برای من باهاش قابل مقایسه نبوده

ان شاء الله به همین زودیا قسمت هممون بشه

می‌خوام برم به این زودیا

خوش به سعادت تون 

منم فعلا درگیر  تهیه پاسپورت هستم 

لطفا دعا کنید جور بشه آقا بطلبه🥺

خوش به سعادت تون  منم فعلا درگیر  تهیه پاسپورت هستم  لطفا دعا کنید جور بشه آقا بطلب ...

منم چند روز دیگه میرم برای تهیه پاسپورت 

خودم نزدیک عراقم خیلی لب مرزم 

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
منم چند روز دیگه میرم برای تهیه پاسپورت  خودم نزدیک عراقم خیلی لب مرزم

ان شالله شما هم به زودی بتونید تهیه کنید 

برای عید غدیر می رید؟!

ان شالله شما هم به زودی بتونید تهیه کنید  برای عید غدیر می رید؟!

نه برای محرم 

به خاطر پدربزرگم به نیت ایشون می‌خوام برم تازه فوت شدن

نه برای محرم  به خاطر پدربزرگم به نیت ایشون می‌خوام برم تازه فوت شدن

اهان 

من تو تایپیک شما بودم 

ان شالله به روح اون مرحوم برسه 

و اهل بیت شفاعت شون کنند 

میدونی من یه دختر معمولی بودم.۱۸ سالم بود که اولین بار  رفتم‌. قبل از اینکه بریم من به خانواده میگفتم من نمیام من میخوام بدم مشهد. آخه مشهد رو قبلا رفته بودم.. اما کربلا نه.. تا اینکه بهم گفتن حالا بیا بریم ‌.دنیا دیده بهتر از دنیا ندیده هست. دیگه منم تصمیم گرفتم برم‌... نمیدونی وقتی تو بین الحرمین هستی چ حسی داری‌ . اصلا هیچ وقت تجربه ش نکرده بودم اون حس رو. انگار رو زمین نیستی.. من زیر قبه امام حسین (ع) (( یعنی جایی که ضریح هست)) یه روز رفتم و چند ساعتی نشستم اونجا...وای آرامش و حسی که داشتم.. اصلا قابل گفتن نیست‌.. منم از اون روز همش میگم کاش بازم برم.. 

انشااله ک همه برن رفتنن منو دعا کنن ک بازم برم چون خیلی دلم تنگه هم برا کربلا هم مشهد مشهد ک چندین ساله نرفتم اقا نطلبیده  اما کربلا دوبار رفتم بار اخر همین اربعین گذشته حسش جوری نیست ک تو کلمات بگی ولی تا جایی ک میتونم میگم  اونجا انگار ن غمی داری ن غصه ای دلت ارومه مطمئنی هر مشکلی داشته باشی حل میشه  درسته من تموم پاهام تاول زدن گرما و.. اما بازم اون ارامشی ک داری هیچه در برابر اینا  توی بین الحرمین انگار توی امنیت کاملی خوشبخترینی اونجا حس غریبی نداری انگار همونجا ب دنیا اومدی  توی حرم حضرت ابوالفضل و حرم امام حسینم انگار هرچی تو دلته دارن گوش میدن بهت بهت دلگرمی میدن ک غمت نباشه ما هستیم کاش فقط یلحظه باز رفت بین الحرمین خیلی حال دلم خرابه محتاجم ب دعا