2777
2789

من یه مدت بود که دیگه داشتم کم کم اعتقاداتمو از دست میدادم چون آدمای اشتباهی رو توی زندگیم راه دادم و به راه غلط کشوندنم🙂

ولی الان که پدربزرگم فوت کرده تصمیم گرفتم توبه کنم 

چون ممکنه روحش از کارای من آگاه باشه 

رفتم وضو گرفتم اول دو رکعت نماز به نیت پدربزرگم خوندم و بعد نشستم چند تا سوره که توی نت نوشته بود برای فوت شده خوبه خوندم است اصلا نمی‌دونم چرا همچین حسی رو هیچ وقت تجربه نکرده بودم همیشه قرآن میخوندم اینطوری نبودم 

یهو انگار سبک شدم و آرامش پیدا کردم دیگه به فکر سختیای بعد از مرگ پدربزرگم نبودم🥺

پدربزرگم همیشه می‌گفت تو رو از همه بیشتر دوست دارم می‌گفت دوست دارم مومن باشیا بعد مرگم تو باید جای منو بگیری 

هر وقت نماز میخوندم با ذوق و شوق می‌نشست نگاه من میکرد و زل میزد به من 

می‌گفت قرآن بخون که قرآن خیلی خوبه بابایی

می‌خوام حجابمم درست کنم ولی در حدی که موهام بیرون نباشن نمازامو سر وقت بخونم قرآن بخونم 

نذر کردم به نیت باباجونم پای پیاده برم کربلا زیارت امام حسین و پدر و برادرش تا محرم و اربعین

به نظرتون تا اون موقع میتونم مدارک و پاسپورت و .... جور کنم و درست؟😭

به نظرتون اگر من اون آدمی بشم که پدربزرگم دوست داشت خوشحال میشه اون دنیا؟میخوام کاری کنم که آرامش داشته باشه

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

مذهبی نیستم ولی اخیییی کاری ک دوس داری رو انجام بده به حرف کسی هم توجه نکن اره روحشم ارامش پیدا میکنه :))) و خدا رحمتشون کنه امیدوارم جاش خوب باشه

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشا بسعادتتون

دقیقا روحش و شاد و ازاد میکنی با این کارخوبت احسنت

منم دعاکن‌گلم

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

اخی عزیزم دقیقا مثل بابابزرگم من منم ۵ ماهه از دستش دادم هر شب گریه میکنم اونم خیلی مومن بود البته ما خانوادگی همینیم ولی هر وقت خونشون میخوابیدم ۵ صبح بیدارم میکرد پاشو نماز بخون🥺

اره به نظرم هرکاری دوست داشته انجام بده بزار خوشحال باشه منم الان همینجوریم

🤍
چرا فکر میکنم فاز واسه امشبته؟؟فردا فراموش میکنی،؟

نه اصلا 

من پدربزرگم جون میخواست بهش میدادم 

شبایی ک درد میکشید حتی اسم بابامو نمی‌آورد فقط اسم منو میآورد می‌گفت ... نیستی ببینی باباییت چطور درد می‌کشه هناسم

جون میدادم اینکه به خواسته هایش عمل کنم که چیزی نیست 

تازه خودمم خوشحال میشم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

چقدر خوشحالم برا این تصمیمت 

ان شاء الله خدا قبول کنه 

روح اون بزرگوار هم قرین رحمت الهی باشه

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»