2777
2789

با اجازه استارتر ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم ممکنه بترکم در مورد اینکه اون بنده خدا تاپیک زده بود در مورد هوش مصنوعی من اسکول واردش شدم بچه ها اینجا گفتن ممکنه هک شده باشم چه کنم میترسم اگه هم بشم  چی میشه تروخدابگیداخه ببار گول یه شماره تورنتو خوردم زنگ زدم ۶۰۰هزارتومن برای یه روز قبض تلفن اومد شوهرم می‌گفت چقدربگم دنبال اینجورچیزانرو  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم ممکنه بترکم در مورد اینکه اون بنده خدا تاپیک زده بود در م ...

اشکال نداره راحت باش 

خب چرا وارد شدی 

مشخصه که کلاهبرداریه همش 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
عزیزم چندبار پرسیدم جواب ندادی باردار میشم یانه واگر بله جنسیتش چیه ؟اسمم خدیجه ممنون میشم جواب بدی

خیلی غصه و ناراحتی داری الان،ولی معجزه برات میشه، خوشحالی افتاد و فرزند پسر

خوب چکار کنم الان اگه هک شده باشم کارخاصی باید انجام بدم تا سواستفاده نشه از خطم یاکوشیم   &nbs ...

ننمیدونم اگاهی ندارم ولی نه فک نکنم هک شدن به این اسونی نیست که نترس بابا

چون لینک زدم کداومد اونم وارد کردم چقدر احمقم من 

همسرم بخاطر شغلش باخساب منم کارمیکنه اگه هک بشم بیچاره میشم به خودشم میترسم بگم چون ببار دسته گل آب دادم خیلی ناراحت بود قرار شد دفعه آخرم باشه که اینقدر سریع اعتماد نکنم به فضای مجازی و......

۶ وعده،شیش ماه دیگ یا برج ۶ ،۶ روز دیگ,۶ هفته دیگ

گلم جنسیت نینی من چی میشه دختر یا پسر