2777
2789
عنوان

خانوادم برام سیسمونی نخریدن به نظرتون شوهرم حق داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 79 پست
آفرین عزیزم نمیدونم چرا نصفه میخونن زودم نظر میدن بحث کادو ها رو فراموش کردن . البته سال قبلشم که تو ...

دیگه نرو کادو داداشت اگ دوسش داری و رفتارش خوبه بده برا خودتون دونفره تولد بگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث کمتر بدن مگه مهمه اخه؟سیسمونی که چیزی نیست من بابابزرگم نصف خونشو زد به نام پسرش و به پدر من هیچ ...

عزیزم تو مو میبینی و من پیچش مو ،این خانوم تا شروع کردم چند تا جمله اول دو خوندن فهمیدم اوضاع از چه قراره .پدره شما هم درسته به خانوادش رسیده که وظیفش هم بوده منکر این نباید شد ولی با هر کاری که برای پدر و مادرش کرده ممکنه  ارث ندادن بهش تو ذهنش مرور شده باشه شما که توی فکر و ذهنت پدرت نیستی ببینی ناراحت شده یا نه، که قطعا شده ولی به روی خودش نیاورده و هرکاری رو با قلب شکسته انجام داده شاید . منم هدفم از گفتن دوری کردن این خانوم از خانوادش اینه که بعدا ضربه بدتری نخوره دلشکسته تر بشه . انسانیت رو هم اول باید پدر و مادر داشته باشن که بعد بچشون هم یاد بگیره براشون جبران کنه، نه؟؟؟؟؟

نونشون بی منت که نیست همین جوری اصلا منت نمیزارن ها ولی اگه حرفی بزنم هیچ بعید نیست که بگن . تازه پا ...

کاملا میدونم چی میگی ، انصافا  فرق گذاشتن بینه بچه ها غیره دلخوری و ناراحتی هیچی نداره .خانوادت رو  اگه میتونی متوجه اشتباهشون کن اگه نه بی خیال شو 

انتظارات رو از هم دیگه کم کنید .دنبال بده بستون نباشید .کسی که بچه دار شده موظفه به خرید سیسمونی .حا ...

کمک و هدیه است ..نفقه به عهده مرده ..میگند زن هم کمکی بده .یک بار یکم سیسمونی میخرند و تمام ..خوب بالاخره مردامون چی کار کنند وقتی بابای ادم پولداره بخره دیگه ...تازه ارث دختر نصف پسره ...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

عزیزم منم باردار بودم مادرم دستش خیلی خیلی تنگ بود نتونست سیسمونی بدہ

پدرمم فوت شدہ مادرم دست تنھا بود

ھمسرم کل سیسمونی رو خرید بہ ھمہ گفت مادر زنم خریدہ

اشکال ندارہ عزیزم ناراحت نباش بعد چند سال ھمسرتم فراموش میکنہ

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ

عزیزم اون سیسمونی برا بچه دوم هیچ جا رسم نیست 

اون 5 تومنم دادن خیلی لطف کردن والاع وگرنه من ندیدم به بچه دوم سیسمونی بدن 

بعدم خب شما سال اول دیدین اینجوری میکنن تولدارو چرا باز تولد گرفتین کادو بیشتر دادین، همون موقع قطع میکردین... 

نمیدونم والاع ولی اصلا توقع همسرتونو درباره سیسمونی نمیتونم درک کنم 

نمیشه که یکی دیگه بچه بخواد، اونوقت یکی دیگه هم وسایلاشو بخره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کمک و هدیه است ..نفقه به عهده مرده ..میگند زن هم کمکی بده .یک بار یکم سیسمونی میخرند و تمام ..خوب با ...

چی رو به چی ربط دادین !!! خودتون میگین کمک و هدیه .وظیفه نیست به اشتباه جا افتاده .واقعا سیسمونی هیچ ربطی به خانواده ها نداره .

کلا تولدش رو دایورت میکنن جلو روش به داداشم کادو میدن همش میگن وای یادمون رفت تولدشه  سیسمونی ...

میدونن عزیزم تبریک نگفتن تولد به شوهرت اونم بااون همه مهربانیش خجالت آوره

منم شوهرم خیلی خوبی کرد ب خانوادم اونم به حرف من خانوادم برگشتن گفتن شوهرت عیاشه از عیاشیش واس ما مهربانی میکنه

متاسفم براشون

۳ ساله قط رابطم

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
عزیزم تو مو میبینی و من پیچش مو ،این خانوم تا شروع کردم چند تا جمله اول دو خوندن فهمیدم اوضاع از چه ...

خوبی کردن این نیست که به کسایی که بهمون خوبی کردن،خوبی کنیم و جبران کنیم.بلکه اینه که با کسایی که باهامون بد کردن هم بتونیم خوب باشیم.انسانیت رو هرکسی باید تو وجودش داشته باشه.بعدشم چه جبرانی؟انقد پرتوقع نباشید از خانواده هاتون مگه گناه کردن که بچه دار شدن؟مگه ما خودمون برای پدر و مادرامون چه کار کردیم که فقططط از اونا توقع داریم و اگرم یکاری کنن که ناراحت بشیم بقیه برامون نسخه دوری کردن بپیچن!؟چه دختر و چه پسر نیاز داره به پدر و مادرش.پدر و مادرن یه شخص معمولی مثل جاری و خواهر شوهر و دوست نیستن که فوری بگین فاصله بگیر!مگه ممکنه چنین چیزی؟؟اینکه این خانوم میگه۴۰روز خونه مامانمینا بودم و خیلی به من و بچم رسیدن و مدام برا بچم وقت میذاشتن و پارک میبردنش و...اینا محبت کردن نیست؟؟؟اینارو باید نادیده گرفته بشه فقط چون سیسمونی کم خریدن یا به شوهرش هدیه تولد ندادن؟ادمی که توقع جبران داره بهتره که محبت نکنه.پدر و مادر همه کاری برا ادم بدون چشمداشت و توقع انجام میدن اونوقت بچه ها یه کار کوچیک که میکنن مثل همین هدیه خریدن فورااا ناراحت میشن که چرا پدر و مادر جبران نمیکنن!خب نکنید از این کارا که بعدا باعث ناراحتیتون نشه

خوبی کردن این نیست که به کسایی که بهمون خوبی کردن،خوبی کنیم و جبران کنیم.بلکه اینه که با کسایی که با ...

خوب داماد میتوونه خودش محل نگذاره .عین ان عروسی که مادرشوهرش به خواهرشوهرش هدیه داد و به عروس نه ...داماد خودش محل نگذاره ...چه ربطی به دختر داره ...

خوب داماد میتوونه خودش محل نگذاره .عین ان عروسی که مادرشوهرش به خواهرشوهرش هدیه داد و به عروس نه ... ...

اره دیگه همین.مردا به هیچ عنوان بخاطر زنشون از گل نازک تر به مادرشون نمیگن.تازه زنه رو میذارن کنار و نادیده میگیرن اونو.هرچقدرم که زنشون از دست مادرشوهر ناراحت باشه و مادره کار اشتباهی انجام داده باشه،مردا یا موضع میگیرن یا توجیه میکنن کار مادرشونو و درنهایتم براشون مهم نیست!اونوقت این خانم با وجوداینکه خانواده خوب وبامحبتی داره سر یه کادو ندادن یکی میاد بهش توصیه میکنه که از پدر و مادرت فاصله بگیر!!!واقعا مزخرف ترین توصیه ممکن بود!!

اره دیگه همین.مردا به هیچ عنوان بخاطر زنشون از گل نازک تر به مادرشون نمیگن.تازه زنه رو میذارن کنار و ...

فرقی نداره عروس و داماد عین همند...