2777
2789
عنوان

چطوري يه مادر قوي و خوب باشيم؟!

462 بازدید | 30 پست

امروز بچم چهار دست و پا ميرفت نزديك ديوار بود دستش ول شد با صورت خورد تيزي ديوار مادرم پيشم بود اونقد ديگه من گريه كردم بچم گريه كرد بيچاره لپش كبود شد 

خيلي ضعيفم حس ميكنم هر چي ميشه اشكم دم مشكمه

مامانم ميگه بايد قوي باشي يه وقتايي هم تذكر ميده ميگه كم كاري ميكني مامان خوبي نيستي توو عصبانيت ميگه

چيكار كنم واقعا؟ دخترم ١٠ ماهشه داره شيطون ميشه به همه چي دست ميزنه 

نگذار زخمهايت تو را به كسي كه نيستي تبديل كند!

بچه اولته

اگه آره ک همینه

کلی پا ب پای بچم اشک ریختم😂😂هنوزم همینماااا منم کلا قوی بودن رو بلد نیستم متاسفانه

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه هیچوقت نکن، بیان نقطه ضعف، با دیگران بحث کردن، لوس نباش بچتم لوس بار نیار

فعلا همینا به ذهنم میاد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

وسایل خطرناک و دکوری رو جم کن.قسمت هایی ک تیز هستن رو حفاظ بزار.

بچه ها ب در و دیوار بخورن چیزیشون نمیشه فقط کسی هولشون نده...

بعد چرا گریه میکنی؟؟

ان شاءالله هزار سال عمر با عزت با بزرگ شدن کوچولوت قرار لحظه ب لحظه اش لذت ببری نه استرس و نگرانی. 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

تا حدی حق داری . ولی اینو بدون همه زمین خوردن ، بدنشون زخم شده ولی دوباره بلند شدن .

البته من خودم که تقریبا خیلی حساس نبودم ، دخترم توی چهار سالگی ازچند تا پله افتاد ، من خودم از اون طرف غش کردم . آب قند برای من آوردن ، بعدم به هوش اومدم دخترم رو سرم بود .😅 

کاربری ۶ ساله ام رو به خاطر مسائل ....... از دست دادم .

وااای منم‌همینجورم بچم وقتی نزدیک یکسالش بود و هنوز درست راه نمیرفت بی هوا از پله های خیلی خطرناکی رفته بود بالا من یه لحظه دیدم صداش میاد رفتم دیدم پله آخره و هر لحظه ممکن بود سقوط کنه باورت نمیشه اما فقط دستم رو گذاشتم رو صورتم و یا خدا میگفتم یعنی انقدر ضعیفم که نتونستم برم دستش رو بگیرم و مامانم رفت گرفتش که نیفته خیلی از خودم بدم اومد سر این جریان الانم یه زمین بخوره میشینم گریه میکنم دست و پامو گم میکنم سریع

منم🥴😂

بیخیال بودم حساس بودم ولی ن اینجوری ک بشینم گریه کنم.‌میخورد زمین بلندش میکردم همین😄😄

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
با اینکه بچم،  جونمه خیلی دوسش دارم ولی اینطور نبودم

منم بخدا ‌کلا بیخیال بودم روش حساسم ولی ن دراین حد.. عمه خودم همین جوریه حساسع خیلی بد ک یه سرما کوچیک بخوره سریع میبره دکتر و اگ زمین بخوره بهاش گریه میکنه و داد میزنه.. یادمه یه زنبور از شانس دنبال عمم و پسرشو گرفت چقد داد میزد و دیوونع بازی درمی اورد چقد خندیدیم بهش.. یه چندوقتی زیاد میبردش دکتر. دکتر گفت خانم توچقد حساسی یه سرما خوردگی جزی هست حساس نباش اینقد

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️