این فقط سواله واقعیت خارجی نداره فقط از سربیکاری سوال شد
فرض کنید وضع مالی و اخلاقشم خوبه خانوادشم آدمای خوبین
محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنینمحض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثباتو غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی .اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه یکی رو میشناسم میگفت همه اینا درست حتی اگر همه چیز عالی باشه و خیلی هم علاقه داشته باشم نمیدونم چرا نمیتونم ازدواج کنم با کره ای حتی برام جالب بود هیچ مشکلی با کره ای ها نداره و دوسشون داره اما خودشم نمیدونه چرا حس میکنه نمیتونه قبول کنه این برام جالب بود که چرا
محض اطلاع خانومایی که مثل نقل و نبات تهمت هرزگی به این و اون میزنید و از کلمات بسیار زشتی درمورد کسایی که ازشون بدتون میاد استفاده میکنینمحض اطلاعتون کارتون جزء حدود سفت و سخت الهیه و ۸۰ ضربه شلاق داره درصورت عدم اثباتو غیر از این مورد ناسلامتی ما مسلمونیم کجای دین ما اجازه تهمت و توهین داده اونم تهمت به این بزرگی .اون بزرگوارایی هم که میگن دینشون انسانیته گمون نکنم هیچ جای دین انسانیتم همچین چیزی باشه که اگه باشه دیگه انسانیتم نیست
نه چون تا بیام زبان وفرهنگشو یاد بگیرم حدودا ده سالی طول میکشه کی میره این همه راهو
خب مثلا اگر جفتتون به انگلیسی مسلطین و مجبور نیستی زبانشونو یاد بگیری چی
من حداقل ۵ ساله ک غرق کره ایام🗿 از بچگییی هم تو خطشون بودم تا الان چیز خوبیه بنظرم اما بازم میگ ...
اون دختره هم میگه عاشقشم باشم نمیدونم چه مرگمه که نمیتونم قبول کنم میگه هرچی فکر میکنه نمیدونه چرا 🤔🤔🤔